31 Temmuz 2010 Cumartesi

Amsterdam Bayram Turu tatil

Tatil , Avrupa Turları , Amsterdam Turları

Amsterdam Şeker Bayramı Fırsatı 3* Oteller



THY tarifeli seferi ile Kanal Turu Dahil



Başlangı ccedil; Tarihi : 09.09.2010



Bitiş Tarihi : 12.09.2010



Ulaşım T uuml;r uuml; : U ccedil;ak



Pansiyon Tipleri : Oda Kahvaltı


1.G Uuml;N ISTANBUL - AMSTERDAM



Atat uuml;rk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminali T uuml;m Tatil Turları kontuarı ouml;n uuml;nde siz değerli konuklarımızla buluşma.Bagaj,bilet ve biniş işlemlerinin ardından THY tarifeli seferi ile Amsterdam'a hareket.Varış ve alanda bekleyen ouml;zel otob uuml;s uuml;m uuml;zle şehir turu. Bu turumuzda Dam Meydanı,Yel değirmeni, Leidseplein, Rembrantplein, Kraliyet Sarayı,Kırmızı Fener Sokağı, ve d uuml;nyaca uuml;nl uuml; elmas fabrikası g ouml;r uuml;lecek yerler arasındadır.Tur bitimi Amsterdam kanal turu ve ardından otele transfer ve serbest zaman.Geceleme Otelimizde.



2. G Uuml;N AMSTERDAM



Otelde alınacak sabah kahvaltısının ardından tam g uuml;n serbest zaman.Arzu eden konuklarımız rehberiniz tarafından ekstra olarak d uuml;zenlenecek yarım g uuml;nl uuml;k Volendam Kasabası ve Marken turu (35 Euro).Eski balık ccedil;ı kasabası olan Volendam'da tarihi evler ve liman, k uuml; ccedil; uuml;k bir ada olan Marken'i ziyaretimiz sırasında d uuml;nyaca uuml;nl uuml; peynir fabrikası g ouml;r uuml;lecek yerler arasında.Tur sonrası otelinize transfer.Geceleme otelinizde.



3.G Uuml;N AMSTERDAM



Otelde alınacak sabah kahvaltısının ardından tam g uuml;n serbest zaman. Arzu eden konuklarımız rehberiniz tarafından ekstra olarak d uuml;zenlenecek tam g uuml;n Grand Holland (60 Euro) turuna katılma imkanı.Geceleme otelinizde. Tam g uuml;n s uuml;recek olan bu turumuzda Amsterdamın kuzeyine gidip, bir ccedil;ok uuml;nl uuml; Sehri ge ccedil;erek g uuml;ney dahil dolasıyoruz.Yel değirmenleri ,peynir fabrikası,Zaanse-Schanse ve Lahey olarak bilinen DEN HAG,SCHIVENINGEN,DELFT, ROTTERDAM,MATURDAM g ouml;r uuml;lecek yerler arasındadır.Geceleme Amsterdam'da otelimizde.





4.G Uuml;N AMSTERDAM - ISTANBUL

U ccedil;uş saatine bağlı olarak odaları boşaltıyor ve havalimanına hareket ediyoruz.Bagaj,bilet ve biniş işlemlerinin ardından yine THY tarifeli seferi ile istanbul'a hareket.


Uuml;CRETE DAHİL OLAN HİZMETLER


THY ile İstanbul / Amsterdam / İstanbul parkurunda ekonomi sınıf tarifeli u ccedil;ak biletleri

•Se ccedil;ilecek kategori otelde 3 gece oda kahvaltı konaklamalar

•Alan/Otel/Alan transferleri

•Panoramik Amsterdam şehir turu

•Profesyonel rehberlik hizmetleri

•Havalimanı Vergisi

•Zorunlu Seyahat Sigortası

•Kanal turu ve Dimond m uuml;cevher fabrikası turu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder