31 Temmuz 2010 Cumartesi

Hindistan Bayram Turu tatil

Tatil , Uzakdoğu Turları , Hindistan Turları

Hindistan Altın Uuml; ccedil;gen, Thy Tarifeli Seferi ile, Şeker Bayramı 4* Oteller



Thy Tarifeli Sefer İle 8 Eyl uuml;l Hareket, Agra, Jaipur, Delhi

Başlangı ccedil; Tarihi : 08.09.2010



Bitiş Tarihi : 16.09.2010



Ulaşım T uuml;r uuml; : U ccedil;ak



Pansiyon Tipleri : Yarım Pansiyon



1.-2. G Uuml;N İstanbul-Delhi-Agra

Atat uuml;rk Havalimanı Dışhatlar Terminalinde T uuml;m Tatil Turları Kontuarı ouml;n uuml;nde saat 12:10 da buluşma.Tur rehberi ile tanışma ve bagaj işlemlerinizin tamamlanmasının ardından T uuml;rk Havayolları Tarifeli seferi İle saat 18:10 da Yeni Delhi'ye varış. Alanda bekleyen otob uuml;slerimiz ile Agra'ya hareket(250 km). Agra'ya varışımızın ardından otelimize transfer, yerleşme ve t uuml;m g uuml;n serbest zaman. Akşam yemeği ve geceleme otelimizde.



3. G uuml;n Agra

Otelde alınacak sabah kahvaltısının ardından Agra şehir turu i ccedil;in hareket ediyoruz., Moğol İmparatoru Şah Cihan tarafından, Krali ccedil;e M uuml;mtaz Mahal i ccedil;in 1630 yılında yaptırılan Taj Mahal'i ziyaret edecek,Agra Kalesi'ni,ve saraylarını, Itmad-Ud-Daula anıtını (Baby Taj Mahal) ve Agra yerel pazarını gezeceğiz. Ardından otelimize transfer, akşam yemeği ve konaklama otelimizde



4. G uuml;n Agra (Fatehpur Sikri) - Jaipur

Otelde alınacak sabah kahvaltısının ardından Fatehpur turumuzun i ccedil;in hareket ediyoruz. 16. y uuml;zyılın ikinci yarısında İmparator Akbar tarafından inşa edilmiş “Zaferin Şehri “ olarak anılan Fatehpur Sikri, Bab uuml;r İmparatorluğu'nun 10 yıl boyunca başşehri olmuştur. Fatehpur Sikri'de b uuml;y uuml;k anıtlar ve tapınaklar bir ouml;rnek mimari stilleri ile dikkat ccedil;ekmektedir.Turumuzun ardından 250 km uzaklıktaki Jaipur'a doğru ilerliyoruz. Seyahatimizde, yolumuzun uuml;zerinde, kırmızı şehir olarak bilinen Fatehpur Sikri'yi de ziyaret edeceğiz. Pembe Şehir olarak bilinen ve Rajastan'ın başkenti olan Jaipur'a varışımızda otelimize yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.



5. G uuml;n Jaipur

Otelde alınacak sabah kahvaltısının ardından şehir turu i ccedil;in hareket. Rajput mimarisinin en ihtişamlı ouml;rneklerinden biri olan, Amber Kalesi'ne fillerin sırtında ccedil;ıkıyoruz. Kalenin i ccedil;erisinde yer alan fildişi,aynalar ve duvar s uuml;slemeleri ile bezenmiş camlar sizleri hi ccedil; bir zaman fethedilemeyen krallığın tarihine g ouml;t uuml;recek. Şehir gezimize, Şehir Sarayı M uuml;zesi, Jantar Mantar G ouml;zlemevi ve R uuml;zgarlı Saray ile devam edeceğiz. Şehir turunun ardından serbest zaman. Akşam yemeği ve konaklama otlimizde.



6. G uuml;n Jaipur

Sabah kahvaltısının ardından harika bir tur sizleri bekliyor. Turumuzun ardından otelimize d ouml;n uuml;ş, Akşam yemeği ve geceleme otelimizde..



7. G uuml;n Jaipur - Delhi

Otelde alınacak sabah kahvaltısının ardından Delhi'ye hareket (Yaklaşık 250km). Varışımızın ardından Hindistan'ın modern başkenti Delhi'de değişik Hindus tapınaklarını panoramik olarak g ouml;receğiz. Gezimizin ardındanda otele transfer, akşam yemeği ve konaklama otelimizde.



8. G uuml;n Delhi

Sabah kahvaltısının ardından Eski ve yeniyi, yani antik ve moderni birarada deneyimleyeceğiniz Eski ve Yeni Delhi gezimiz sırasında,etkileyici h uuml;k uuml;met binası,yeşil parklar,ve bah ccedil;eler ,Qutub Minarah ziyaret yapılacaktır.. Kızıl Kale(panaromik olarak), Raj Ghat( Gandhi'nin mezarı ),Jama Masjid, g ouml;receğimiz yerler arasındadır. Tur bitiminde dileyen misafirlerimiz şehirde alışverişe ccedil;ıkabilir yada otelimizde dinlenebilirler. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.



9. G uuml;n Delhi - İstanbul

sabah odalarımızı boşaltarak, Delhi Havalimanına gidiyoruz . T uuml;rk Hava Yolları Tarifeli seferi İle 04:45 te İstanbul'a hareket.G uuml;zel ve keyifli bir yolculuğun ardından 09:10 'da İstanbul'a varış ve turumuzun sonu.


Uuml;CRETE DAHİL OLAN HİZMETLER


* Turk Havayolları İle İstanbul/Delhi/İstanbul U ccedil;ak Bileti

* Delhi'de 2, Jaipur'da 3, Agra'da 2 Gece Yarım Pansiyon(Sabah Kahvaltı, Akşam Yemeği) Konaklamalar

* Şehirler Arası Transferler

* Bamtur T uuml;rk ccedil;e Profesyonel Rehberlik Hizmeti

* Lokal Rehberlik Hizmetleri

* Jaipur'da Fil Turu

* İtimad Ud Daulah Ziyareti

* Taj Mahal Gezisi

* Agra Kalesi Gezisi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder