6 Temmuz 2010 Salı

New York Batı Amerika Turu tatil

Tatil , Kuzey Amerika Turları , Newyork Turları

NEW YORK amp; BATI AMERİKA

New York (3) (Washington D.C.)

Los Angeles (3) (Santa Monica - San Diego ndash; Universal Studios )

Las Vegas (2) (Red Rock Canyon ndash; Hoover Dam)

San Francisco (2) (Muirwoods-Sausalito-Alcatraz)

Ref: G070710NLS (TK)



07 TEMMUZ 2010 Ccedil;ARŞAMBA: İSTANBUL / NEW YORK

Atat uuml;rk Hava Limanı THY Havayolları nbsp;T uuml;m Tatil Turları nbsp;kontuarı ouml;n uuml;nde saat 07:00 de buluşma. Bilet, bagaj ve pasaport işlemlerinden sonra THY Havayolları rsquo;nın TK 001 nolu seferi ile saat 10:20 de New York rsquo;a hareket. Yerel saat ile 14:20 de New York rsquo;a varış. Pasaport işlemleri ve valiz alımının ardından havalimanında bizleri bekleyen ouml;zel otob uuml;s uuml;m uuml;z ile otelimize transfer. Odaların dağılımından sonra dinlenmek i ccedil;in serbest zaman.. Akşam dileyenler rehberleri eşliğinde Times Meydanı ve ccedil;evresinde y uuml;r uuml;y uuml;ş yapabilir, b ouml;lgedeki restoranlarda akşam yemeklerini alabilirler. Geceleme otelimizde



08 TEMMUZ 2010 PERŞEMBE: NEW YORK

Sabah alınacak kahvaltıdan sonra New York şehrini tanıtan yarım g uuml;nl uuml;k panoramik bir tur yapacağız. Bu tur esnasında Manhattan, Birleşmiş Milletler Binası, Madison Square, Central Park, Rockfeller Center, D uuml;nya Ticaret Merkezi, Times Meydanı g ouml;receğimiz yerlerden bazıları. Ouml;ğleden sonra arzu edenler rehberlerinin ekstra olarak d uuml;zenleyeceği yarım g uuml;nl uuml;k Ouml;zg uuml;rl uuml;k Anıtı ve d uuml;nyanın en y uuml;ksek binalarından biri olan Empire State Building turuna katılabilirler. Tur bitiminde alışveriş yapmak ve ccedil;evreyi tanımak i ccedil;in serbest zaman. Geceleme otelimizde.



09 TEMMUZ 2010 CUMA : NEW YORK

Sabah alınacak kahvaltıdan sonra dinlenmek ve ccedil;evreyi tanımak i ccedil;in serbest zaman. Arzu edenler rehberlerinin ekstra olarak d uuml;zenleyeceği tam g uuml;nl uuml;k Washington D.C turunu katılabilirler. Bu tur esnasında Amerika Birleşik Devletleri rsquo;nin başkentinde Eski Posta Merkezi, Capitol, Beyaz Saray, FBI Binası, Pentagon Binası, Arlington Mezarlığı, Abraham Lincoln Anıtı, Vietnam ve Kore Şehitleri Anıtı g ouml;receğimiz yerler (Yaklaşık 12 saat s uuml;recek olan bu tur panoramiktir. Herhangi bir m uuml;ze ya da ouml;ren yeri girişi i ccedil;ermez). Daha sonra otelimize d ouml;n uuml;ş. Geceleme otelimizde.



10 TEMMUZ 2010 CUMARTESİ: NEW YORK / LOS ANGELES

Sabah erkenden alınacak kahvaltıdan sonra havalimanına transfer. (bu sabah kahvaltı paket olarak alınacaktır) Check-in işlemlerinden sonra Delta Havayolları rsquo;na ait DL 0701 nolu sefer ile saat 07:00 de ABD rsquo;nin batı kıyısında ki en b uuml;y uuml;k şehirlerinden biri olan Los Angeles rsquo;a hareket. Yerel saat ile 10:11 de varış. (doğu ile batının saat farkından ouml;t uuml;r uuml;) Havalimanında bizleri bekleyen ouml;zel otob uuml;s uuml;m uuml;zle otelimize transfer olmadan ouml;nce bu g uuml;zel şehri tanıtan yarım g uuml;nl uuml;k panoramik bir şehir turu yapacağız. Bu turumuz esnasında Beverly Hills, Oliveira Street., Griffith Park, Ccedil;in Tiyatrosu, Uuml;nl uuml; Rodeo Drive, Sunset ve Hollywood Bulvarları, A ccedil;ık Hava Tiyatrosu, Şehir Merkezi, Ş ouml;hretler Yolu g ouml;receğimiz yerlerden bazıları. Şehir turundan sonra otelimize transfer. Odaların dağılımından sonra dinlenmek i ccedil;in serbest zaman. Akşam arzu edenler rehberlerinin ekstra olarak d uuml;zenleyeceği Los Angeles rsquo;ın gece yaşamı ile uuml;nl uuml; sahili Santa Monica turuna katılabilirler. Bu turumuzda Los Angeles rsquo;ı ışıklar altında g ouml;rme imkanına sahip olacak ve Santa Monica rsquo;da bulunan şık cafelerde bir şeyler i ccedil;erek yorgunluğunuzu atabilir, akşam yemeğinizi bu g uuml;zel yerde bulunan yerel restoranlarından birinde alabilirsiniz. Geceleme otelimizde.



11 TEMMUZ 2010 PAZAR : LOS ANGELES

Sabah alınacak kahvaltıdan sonra dinlenmek ve ccedil;evreyi tanımak i ccedil;in serbest zaman. Arzu edenler rehberlerinin ekstra olarak d uuml;zenleyeceği ve kesinlikle ka ccedil;ırılmamasını tavsiye ettiğimiz uuml;nl uuml; Universal Film St uuml;dyoları turuna iştirak edebilirler. Disneyland rsquo;ın en b uuml;y uuml;k rakibi olan bu parkta Amerikan r uuml;yasının oluşmasında etkili olan filmlerin nasıl ccedil;ekildiğini ve kahramanlarını yakından g ouml;rme imk acirc;nı bulacaksınız. D uuml;nyaca uuml;nl uuml; y ouml;netmen Steven Spielberg rsquo;in kreatif danışmanlığını yaptığı Universal St uuml;dios ndash; Los Angeles rsquo;ın neden d uuml;nyanın 1 numaralı st uuml;dyo ve eğlence parkları şehri olduğunu ccedil;ok rahatlıkla g ouml;rebileceksiniz. Fakat bu park sadece bir eğlence değil d uuml;nya sinema tarihinin ve teknolojisinin y uuml;zyıla varan deneyiminin de bir uuml;r uuml;n uuml;d uuml;r. 40 rsquo;ın uuml;zerinde şov, film seti ve eğlence sizleri kendi i ccedil;ine ccedil;ekip eğlendirmekle kalmayıp, nefesinizi keserek filmlerin i ccedil;inde yaşatacaktır. Geceleme otelimizde.



12 TEMMUZ 2010 PAZARTESİ : LOS ANGELES

Sabah alınacak kahvaltıdan sonra dinlenmek ve ccedil;evreyi tanımak i ccedil;in serbest zaman. Arzu edenler rehberlerinin ekstra olarak d uuml;zenleyeceği San Diego amp; Sea World turuna katılabilirler. Bu turumuzda ouml;zel aracımızla bir bu ccedil;uk saatlik yolculuktan sonra Amerika rsquo;nın en g uuml;zel şehri olarak bilinen San Diego şehrini tanıtan yarım g uuml;nl uuml;k panoramik turu yapacağız. Bu turda g ouml;rebileceğiniz yerler arasında La Jolla plajı, Old Town, Gaslamp Square ve Coronado rsquo;yu sayabiliriz. Daha sonra d uuml;nyanın en b uuml;y uuml;k parklarından biri olan Sea World rsquo; uuml; ziyaret edeceğiz. D uuml;nyanın bu en g uuml;zel su parkında yunusların ve balinaların g ouml;sterilerini, ilgin ccedil; showlarını seyredecek aynı zamanda film hileleri ve showların bulunduğu parkı da g ouml;receksiniz. Geceleme otelimizde



13 TEMMUZ 2010 SALI : LOS ANGELES / LAS VEGAS

Sabah alınacak kahvaltıdan sonra ouml;zel otob uuml;s uuml;m uuml;z ile kumarhaneler ve oteller cenneti Las Vegas rsquo;a hareket. Yolda filmlere konu olmuş, efsanevi Mojave Ccedil; ouml;l uuml; rsquo;nden ge ccedil;erek yaklaşık 4,5 saatlik keyifli bir otob uuml;s yolculuğundan sonra varış. Otelimize yerleşme ve dinlenmek i ccedil;in serbest zaman. Akşam rehberiniz eşliğinde Las Vegas rsquo;ı ışıklar altında tanıyacağınız y uuml;r uuml;yerek bir tur yapacaksınız. Gece arzu edenler ekstra olarak uuml;nl uuml; Cirque De Soleil Show turuna katılarak d uuml;nyanın en ilgin ccedil; showlarından birini izleme imkanı bulabilirler. Geceleme otelimizde.



14 TEMMUZ 2010 Ccedil;ARŞAMBA: LAS VEGAS

Sabah alınacak kahvaltıdan sonra alışveriş yapmak, ccedil;evreyi tanımak ve dinlenmek i ccedil;in serbest zaman. Arzu edenler rehberin ekstra olarak d uuml;zenleyeceği Red Rock Canyon ve Las Vegas Outlet turuna katılabilirler. Bu turumuzda d uuml;nyaca uuml;nl uuml; Grand Canyon rsquo;un bir benzeri olan ve Las Vegas rsquo;a sadece 45 dakika mesafede bulunan Kırmızı Kayalıklar olarak da bilinen Red Rock Canyon rsquo;da endemik taş yapısına ve muhteşem bir doğa harikasına tanıklık edecek, ayrıca b ouml;lgede bulunan bir kovboy kasabasını gezeceksiniz. Daha sonra Las Vegas rsquo;ın elektrik ihtiyacını karşılamak i ccedil;in inşa edilmiş ve b ouml;lgenin iklimini değiştirecek kadar b uuml;y uuml;k bir g ouml;l oluşmasını sağlayan Hoover Barajını gezeceksiniz. Gece ise kumarhanelerde şansınızı deneyip, d uuml;nyanın en g uuml;zel rev uuml; şovlarından biri olan ve kesinlikle ka ccedil;ırılmaması gereken Jubilee Show rsquo;u ekstra seyredebilirsiniz. Geceleme otelimizde.



15 TEMMUZ 2010 PERŞEMBE : LAS VEGAS / SAN FRANCISCO

Sabah alınacak kahvaltıdan sonra havalimanına transfer. Check-in işlemlerinden sonra 10:30 da United Havayolları rsquo;nın UA 0135 nolu u ccedil;uşu ile California rsquo;nın en g uuml;zel ve en d uuml;zenli şehirlerinden biri olan San Francisco rsquo;ya hareket. Yerel saat ile 12:08 rsquo;de varış. Havalimanında bizleri bekleyen ouml;zel otob uuml;s uuml;m uuml;zle otelimize transfer olmadan ouml;nce bu g uuml;zel şehri tanıtan yarım g uuml;nl uuml;k panoramik bir şehir turu yapacağız. Bu turumuz esnasında Civic Center, Golden Gate Bridge, Balık ccedil;ı Rıhtımı ve Ccedil;in mahallesi g ouml;receğimiz yerlerden bazıları. Şehir turundan sonra otelimize transfer. Odaların dağılımından sonra dinlenmek i ccedil;in serbest zaman. Akşam arzu edenler rehberlerinin ekstra olarak d uuml;zenleyeceği limuzin ile Akşam yemekli gece turuna katılabilirler. Geceleme otelimizde.



16 TEMMUZ 2010 CUMA : SAN FRANCISCO

Sabah alınacak kahvaltıdan sonra alışveriş yapmak, dinlenmek ve ccedil;evreyi tanımak i ccedil;in serbest zaman. Arzu edenler rehberlerinin ekstra olarak d uuml;zenleyeceği Muirwoods ,Sausalito ve Tekne ile Alcatraz turuna katılabilirler. Bu turumuzda San Francisco rsquo;ya yaklaşık 45 dakika mesafede bulunan ve uuml;nl uuml; Dev Sekoya ağa ccedil;ları ile kaplı Muirwoods Milli Parkı rsquo;na gideceğiz. Burada yapacağımız enfes bir sabah y uuml;r uuml;y uuml;ş uuml;n uuml;n ardından , 15 dakikalık bir otob uuml;s yolculuğu ile ccedil;ok şirin bir kasaba olan Sausalito rsquo;ya gideceğiz. Kordon boyunda y uuml;r uuml;y uuml;ş yaparken birbirinden g uuml;zel evleri g ouml;receksiniz. Ardından tekne ile San Francisco rsquo;ya geri d ouml;nerken bir zamanlar d uuml;nyanın ka ccedil;ılması imkansız tek hapishanesi olarak bilinen Alkatraz rsquo;ı fotoğraflama şansını bulacaksınız. Aynı zamanda San Francisco şehrinin muhteşem manzarasına tanık olacaksınız. Tur bitiminde meşhur San Francisco sokaklarını filmlerden de ccedil;ok iyi bildiğimiz kırmızı tramvayla otelimize d ouml;neceğiz. (Bu turu kesinlikle ka ccedil;ırmamanızı tavsiye ederiz) Geceleme otelimizde.



17 TEMMUZ 2010 CUMARTESİ: SAN FRANCISCO / CHICAGO / ISTANBUL

Sabah alınacak kahvaltıdan sonra ile San Francisco Uluslar arası Havalimanına transfer. (Bu sabah kahvaltı paket olarak alınabilir.) Check-in pasaport ve g uuml;mr uuml;k işlemlerinden sonra United Havayolları rsquo;na ait UA 0102 nolu sefer ile saat 11:55 de Chicago rsquo;ya hareket. Yerel saat ile 18:10 da varış. Burada yapılacak kısa bir aktarmadan sonra T uuml;rk Havayolları rsquo;na ait TK 006 nolu seferi ile 22:20 de İstanbul rsquo;a hareket. Geceleme u ccedil;akta.



18 TEMMUZ 2010 PAZAR : İSTANBUL

Yerel saat ile 11:05 de İstanbul rsquo;a varış. Turumuzun sonu.



TOPLAM 11 GECE / 12 G Uuml;N



FİYATLARIMIZA DAHİL OLAN HİZMETLER: *İstanbul / New York ndash; Chicago / İstanbul arası T uuml;rk Havayolları ile ekonomi sınıfı gidiş d ouml;n uuml;ş u ccedil;ak bileti.

*New York - Los Angeles / Las Vegas ndash; San Francisco / San Francisco ndash; Chicago arası yerel havayolları ile ekonomi sınıfı tek y ouml;n u ccedil;uşlar ve yerel havalimanı vergileri.

*New York rsquo;ta 3 gece Hotel Novotel (Times Square) veya bir benzerinde yatak kahvaltı bazında konaklama.

*Los Angeles rsquo;ta 3 gece Hotel Westin Bonaventure veya bir benzerinde yatak kahvaltı bazında konaklama.

*Las Vegas rsquo;ta 2 gece Hotel Planet Hollywood veya bir benzerinde yatak kahvaltı bazında konaklama.

*San Francisco rsquo;da 2 gece Hotel Hilton Union Square veya bir benzerinde yatak kahvaltı bazında konaklama.

*New York rsquo;ta yarım g uuml;nl uuml;k panoramik şehir turu.

*Los Angeles rsquo;ta yarım g uuml;nl uuml;k panoramik şehir turu.

*Las Vegas rsquo;ta akşam y uuml;r uuml;yerek yapılacak olan panoramik şehir turu.

*San Francisco rsquo;da yarım g uuml;nl uuml;k panoramik şehir turu.

*Los Angeles rsquo;ta Havalimanı / Otel transferi.

*Los Angeles / Las Vegas arası ouml;zel otob uuml;s ile tek y ouml;n transfer

*Las Vegas rsquo;ta Otel / Havalimanı transferi.

*San Francisco rsquo;da Havalimanı / Otel / Havalimanı transferleri.

*Yurt dışı seyahat sigortası (belirli limitler dahilinde)

* Tecr uuml;beli T uuml;m Tatil Turları nbsp; rehberlik hizmetleri.



FİYATLARIMIZA DAHİL OLMAYAN HİZMETLER:

*Programda belirtilmemiş olan turlar, ouml;ğle ve akşam yemekleri.

*Kalınacak olan otellerdeki şahsi harcamalar (telefon, minibar, kurutemizleme,v.b)

*Havalimanı Vergileri.

*ABD vize uuml;creti.

*Kişi başına 15 TL tutan yurt dışı ccedil;ıkış konut fonu.

*Amerika i ccedil;i u ccedil;uşlarda valiz başına 15 ile 25 USD arası uuml;cret alınmaktadır. (01 Temmuz 2008 tarihi itibarı ile ABD Sivil Havacılığı tarafından bu kural y uuml;r uuml;rl uuml;ğe konulmuştur.)



NOT:

*Yukarıda belirtilen u ccedil;uş saatleri T uuml;rk Havayolları ve diğer yerel taşıyıcılardan alınmıştır. U ccedil;ak saatlerine gelebilecek herhangi bir değişiklikten, u ccedil;ak iptalinden, u ccedil;ağın teknik aksaklıklarından dolayı ortaya ccedil;ıkabilecek r ouml;tarlardan, yolcunun i ccedil; hat u ccedil;uşlarını ka ccedil;ırmasından kaynaklanan aksaklık veya doğabilecek problemlerden acentamız kesinlikle sorumlu tutulamaz.

*Programda belirtilen ve i ccedil; hatlarda u ccedil;ulacak olan havayolunun / havayollarının yerine başka bir yerel taşıyıcı / taşıyıcılar ile u ccedil;ulabilir. Dolayısıyla aktarma noktaları ve saatleri değişkenlik g ouml;sterebilir.

*T uuml;m Tatil Turları force majeur durumlarda programın i ccedil;eriğini bozmadan şehirlerin programdaki sırasını ve u ccedil;ulacak olan ana havayolunu değiştirebilir.

*Turumuzun ger ccedil;ekleşebilmesi i ccedil;in en az 15 kişinin katılımına ihtiya ccedil; vardır. (Gerekli ccedil;oğunluk sağlanamadığı takdirde T uuml;m Tatil Turları yukarıda belirtilen programı iptal etme hakkına sahiptir ve yolcularına para iadesi yapar)

*Ekstra turlar en az 15 kişinin katılımı ile ger ccedil;ekleştirilebilir. 15 kişiden daha az katılımlarda rehberiniz sizlere gerekli fiyat ayarlamasını yapıp bildirecektir.

*Panoramik şehir turları herhangi bir m uuml;ze veya ouml;ren yeri girişi i ccedil;ermez.

*Tur kalkmadan 3 g uuml;n ouml;nce l uuml;tfen tur kalkış saatini, buluşma yeri ve saatini b uuml;romuzdan teyid ediniz.

*Otellere check-in saati Amerika rsquo;da 14:00 ndash; 15:00 arası, check-out ise 11:00 ila 12:00 arasıdır.

*Seyahat edeceğiniz uuml;lkeler kendi yerel para birimlerini kullanmaktadırlar ve konv ouml;rtıbl değillerdir. Dolayısıyla seyahat ouml;ncesinde bu para birimlerini T uuml;rkiye rsquo;de ki banka veya d ouml;viz b uuml;rolarından tedarik edemezsiniz. Bunun i ccedil;in yanınızda ABD Doları g ouml;t uuml;rmenizi tavsiye ederiz.

*Cep telefonlarınız yurt dışı kullanımına a ccedil;ık ise gidilen her yerde cep telefonlarınızı kullanabilirsiniz.

*Amerika Birleşik Devletlerinde cep telefonları Triband sistemi ile ccedil;alışmaktadır. Bu sisteme sahip olmayan cep telefonları kullanılamayacaktır. Seyahatiniz esnasında şayet cep telefonlarınız yurt dışı g ouml;r uuml;şmelere a ccedil;ık ise kullanabilirsiniz.

*Amerika Birleşik Devletlerinde elektrik sistemleri 110 volt ile ccedil;alışmakta olup T uuml;rkiye rsquo;den farklı bir fiş ve priz sistemi mevcuttur. Yanınızda g ouml;t uuml;rd uuml;ğ uuml;n uuml;z video kamera, dijital Fotoğraf makinesi cep telefonlarını şarj etmek i ccedil;in bir d ouml;n uuml;şt uuml;r uuml;c uuml;ye ihtiyacınız olacaktır. Bunu T uuml;rkiye rsquo;deki elektrik ccedil;i d uuml;kkanlarından temin edebilir ya da Amerika rsquo; da rehberiniz yardımı ile oradaki d uuml;kkanlardan da satın alabilirsiniz.

*Pasaport temdit s uuml;resinin seyahat başlangı ccedil; tarihi itibarı ile en az 9 ay olması gerekmektedir.

*U ccedil;ak yolculuğu esnasında her yolcunun kabin i ccedil;ine 36 cm (y uuml;kseklik) x 23 cm (en) x 56 cm (boy) ebatlarında bir par ccedil;a eşya alma hakkı vardır. Bu seyahat esnasında kişi başına valiz hakkı maksimum 2 par ccedil;a valiz ve 23 kg. ile sınırlıdır. (Kişi başına 46kg / sadece ve sadece okyanus ouml;tesi u ccedil;uşlar i ccedil;in ge ccedil;erli olup, Amerika i ccedil;i u ccedil;uşlarda bu kural ge ccedil;erli değildir.) Amerika i ccedil; hat veya uuml;lkeler arası u ccedil;uşlar bu ağırlık tek par ccedil;a valiz olarak 15 kg ye kadar d uuml;şebilir. Ekstra valiz veya ağırlıktan veya ouml;denecek ekstra bagaj uuml;cretinden T uuml;m Tatil Turları ve tur rehberi kesinlikle sorumlu değildir. U ccedil;ak i ccedil;erisine ouml;zellikle kişi başına bir par ccedil;a eşya alabilirsiniz. Bunun ebadı yukarıda belirtildiği gibi olup en fazla 5 ila 7 kg olabilir.

* Son zamanlarda artan ter ouml;r ihbarları y uuml;z uuml;nden kabin i ccedil;erisine alabileceğiniz eşyalar konusunda ciddi kısıtlamalar getirilmiştir. Kabin i ccedil;erisine alacağınız ccedil;antalarınızda kesinlikle hi ccedil;bir kesici , delici, yanıcı, parlayıcı madde bulundurmayınız. (Deodorant, Tırnak makası, ccedil;akmak vb) Su dahil hi ccedil;bir yiyecek ,i ccedil;ecek maddesine m uuml;saade edilmemektedir. El Kremi 50mg, Diş macunu 50mg, Parf uuml;m 50ml limitlerini aşmayacak şekilde ve şeffaf bir poşet i ccedil;erisinde kabine i ccedil;erisine alınabilir. Laptop, Fotoğraf makinesi, Mp3 ccedil;alar gibi eşyalarınıza izin verilmektedir.

*Bu programa rezervasyon yaptıracağınız zaman pasaportunuzda yazılı olan isminizi a ccedil;ık olarak kayıt g ouml;revlisine pasaport numaranız, pasaport alış tarihiniz ve temdit s uuml;reniz ile birlikte l uuml;tfen bildiriniz. Havalimanında check-in esnasında isimden kaynaklanan herhangi bir problemde T uuml;m Tatil Turları kesinlikle sorumlu değildir. Bilet kesildikten sonra ister i ccedil; hat ister dış hat olsun isim değişikliği kesinlikle yapılamaz. Kesilen yeni dış hat bileti ve seyahat i ccedil;erisinde gidilecek olan şehirler arasındaki diğer u ccedil;uş biletlerinin meblağı seyahat eden yolcuya r uuml;cu eder.

*Bu seyahate iştirak edecek her yolcunun Amerikan vizesine ihtiyacı vardır.T uuml;m Tatil Turları vize alımlarında izlenecek prosed uuml;r hakkında yardımcı olabilir. ABD Konsolosluğu veya B uuml;y uuml;kel ccedil;iliği randevu bazında ccedil;alışmakta olup, vize m uuml;racatını şahsen kabul etmektedir.

*Şirketimiz sizler ile konsolosluk / el ccedil;ilik arasında bir aracı konumunda olup, herhangi bir vize alım garantisi veremez. Bu durumda konsolosluk / el ccedil;iliğin vermediği vizelerden T uuml;m Tatil Turları kesinlikle sorumlu tutulamaz. Vize alımından ouml;nce kayıt olurken T uuml;m Tatil Turları rsquo;na yolcunun ouml;dediği meblağ yolcu vize alamadığı veya yolcu seyahate gitmekten vazge ccedil;tiği takdirde iade yapılmaz. Bu şartları yolcu tura kayıt olurken kabul etmiş sayılır.

*Restoranlarda men uuml;ler olduk ccedil;a b uuml;y uuml;kt uuml;r. Dolayısıyla sipariş verirken buna dikkat ediniz. Aksi takdirde tabağınızda yenememiş olarak ciddi bir porsiyon bırakabilirsiniz.

*Program esnasında kullanılacak olan otob uuml;sler en fazla 5 yaşında olup seyahate iştirak eden yolcu sayısına g ouml;re en az 15 en fazla 54 kişiliktir. Otob uuml;s yolculuğu esnasında kişi başına 2 adet valiz ve 2 adet el ccedil;antası alınabilir.

*Otellerde 3 l uuml; odaların standardı diğer iki kişilik odaların standardı ve ebatları ile genelde aynıdır. Dolayısıyla 3 yetişkin veya 2 yetişkin + 1 ccedil;ocuğun (ek yataklı) aynı odada kalması bazı otellerde konforunuzu etkileyebilir. Uuml; ccedil; kişilik odanın konforu veya ebadından ouml;t uuml;r uuml; oluşabilecek herhangi bir şikayetten veya sorundan T uuml;m Tatil Turları veya T uuml;m Tatil Turlarırehberi sorumlu değildir.

*Seyahatiniz esnasında yanınızda mutlaka bir yağmurluk, bir hırka veya bir kazak bulundurmanızı ouml;nemle tavsiye ederiz. Ccedil; uuml;nk uuml; kapalı mekanların ccedil;oğunda kuvvetli bir klima sistemi mevcut olmakla beraber, yapacağınız uzun u ccedil;ak yolculuğu esnasında da bu tarz giyecekler olduk ccedil;a işinize yarayacaktır.

*Yurt dışı ccedil;ıkışında g uuml;mr uuml;k ve pasaport engeli olan yolculara seyahate iştirak edemedikleri takdirde hi ccedil;bir uuml;cret iadesi yapılmaz.

*Kredi Kartları, Banka Kartları ve Havayolu mensuplarının (emekli havayolcular dahil) kestirmiş oldukları biletler T uuml;m Tatil Turlarını kesinlikle bağlamaz. Program veya tarih değişikliğinde kredi kartı, banka kartı, puanlar la kesilen veya pass biletler ile u ccedil;acak olan yolcuların yanan biletlerinden T uuml;m Tatil Turları sorumlu tutulamaz. Bu şartları yolcu tura kayıt olurken kabul etmiş sayılır.

*D uuml;nyadaki petrol krizinden ouml;t uuml;r uuml; artan petrol fiyatları y uuml;z uuml;nden t uuml;m uluslar arası u ccedil;uş yapan IATA stat uuml;s uuml;ndeki havayolları bu artışları fuel surcharge adı altında yolcularından talep etmektedir. G uuml;nden g uuml;ne değişen petrol varil fiyatları maalesef siz sayın yolcularımıza zamlı olarak yansıtılmaktadır. Havalimanı vergisi adı altında sizlerden tahsil edilen fuel surcharge adı altındaki fark tamamen havayollarına ouml;denen net rakamlardan ibarettir. Bu konuda T uuml;m Tatil Turlarının herhangi bir kazancı s ouml;z konusu değildir. Havayolunun biletine gelecek vergi , sigorta vb artışlar aynı oranda misafirlerimize yansıtılacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder