13 Temmuz 2010 Salı

Klasik İtalya Turu tatil

Tatil , Avrupa Turları , İtalya Turları



1. G Uuml;N ISTANBUL - VENEDİK


Atat uuml;rk Havalimanı Dış Hatlar Terminali T uuml;m Tatil Turları kontuarı ouml;n uuml;nde siz değerli konuklarımızla buluşma.Freebird Havayolları FHY709 ile Venedik'e hareket. Venedik'e varış. Ardından Şehir Turumuz, Venedik şehir tanıtım turunda San Marco Meydanı ve Kilisesi - T ouml;vbe K ouml;pr uuml;s uuml;, Rialto K ouml;pr uuml;s uuml;, D uuml;kler Sarayı, Ccedil;an Ve Saat Kulesi, Santa Maria Della Salute Kilisesi, San Girogio Maggiore Kilisesi ve Grand Kanal g ouml;r uuml;lecek yerler arasındadır. Turumuzun ardından Venedik'te alışveriş i ccedil;in serbest zaman. Tur sonrası dileyen misafirlerimiz ekstra d uuml;zenlenecek olan Gondol Turuna katılabilirler. Gecelemek Venedik'te Otelde.

Gondol Turu (Kişi Başı): 30 euro;




2. G Uuml;N VENEDİK




Sabah kahvaltısı ardından dileyen misafirlerimiz ekstra d uuml;zenlenecek olan Verona amp; Garda G ouml;l uuml; turuna katılabilirler. Bu turumuzda tarihteki en b uuml;y uuml;k aşk hikayesine konu olmuş Romeo ve Julietin evininde bulunduğu Roma'daki Coloseum arenasından sonra İtalya'daki en b uuml;y uuml;k arenaya ev sahipliği yapan kuzey İtalya'nın d uuml;kler şehri Verona'ya gidiyoruz. Daha sonra kuzey İtalya'daki g ouml;ller b ouml;lgesinin en g uuml;zel ouml;rneklerden Garda g ouml;l uuml; ve Sirmione k ouml;y uuml; turumuzda g ouml;receğimiz yerler arasındadır. Turumuzun ardından otele transfer ve geceleme otelinizde.

Verona amp; Garda G ouml;l uuml; Turu: 45 euro; ( kişi başı )




3. G Uuml;N VENEDİK - FLORANSA


Sabah kahvaltısı ardından Floransa'ya hareket ediyoruz. Varışımızın ardından panoramik şehir tanıtım turu. Bu turumuzda Michelangelo Tepesi, Ponte Vecchio K ouml;pr uuml;s uuml;, Signoria Meydanı, Ufizzi Galerisi, Palazzo Vecchio, Duomo Katedrali, San Giovanni Battista Vaftizhanesi g ouml;r uuml;lecek yerler arasındadır. Tur sonrası ekstra olarak d uuml;zenlenecek Pisa turuna katılabilirler. Siena gezisi ardından Pisa'ya hareket ve Pisa Kulesi, Katedral ile Vaftizhane gezileri ardından serbest zaman. Turumuzun ardından otelinize transfer ve geceleme otelinizde.




4. G Uuml;N FLORANSA




Sabah kahvaltısından ardından serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz ekstra olarak d uuml;zenlenecek olan Pisa - Siena-San Gimiano turuna katilabilirler. Siena, İtalya'da en yoğun sanat ccedil;alışmalarının yapıldığı ve en pahalı antika d uuml;kk acirc;nlarının bulunduğu bir kent olarak da bilinmektedir. Siena'da g ouml;receğimiz yerler arasında, Duomo Katedrali, Katedral M uuml;zesi (Museo dell'Opera Metropolitana), Piazza del Campo, La Ragnosa Kulesi, şimdilerde Belediye Binası olarak kullanılan uuml;nl uuml; Palazzo del Popolo ve ge ccedil;mişin t uuml;m izlerini halen yansıtan dar sokakları bulunmaktadır. Siena gezisi ardından, Orta ccedil;ağdan kalma kulelere hayran kalacaksınız ardından Pisa'ya hareket ve Pisa Kulesi, Katedral ile Vaftizhane gezileri ardından serbest zaman. Turumuzun ardından otelinize d ouml;n uuml;ş Geceleme Floransa'da otelinizde.

Pisa - Siena turu : 70 euro; ( Kişi başı )



5. G Uuml;N FLORANSA - ROMA




Sabah kahvaltısı ardından Roma'ya hareket ( 284 km). Roma'ya varış ve panoromik şehir turumuz; D uuml;nya tarihinin ve Italya'nın başkenti olan bu g uuml;zel şehirdeki turumuz esnasında Colleseum,, Roma şehri ve tarihinin doğduğu Forum Meydanı, Forum Meydanı'nın en meşhur caddesi olan ve Mussolini'nin kendine ouml;zel olarak a ccedil;tırmasıyla uuml;nl uuml; Via Fori dei Imperiali, Roma'nın kudret simgesi Colosseo Amfi tiyatrosu panoramik olarak g ouml;r uuml;lecektir. Turumuzun ardından dileyen misafirlerimiz ile Roma'yı muhteşem ışıkları ile g ouml;rebileceğiniz yemekli gece turu. Tur bitimi otele transfer ve geceleme otelinizde.

Roma Yemekli Gece Turu (Kişi Başı): 50 euro;



6. G Uuml;N ROMA


Sabah kahvaltısı ardından serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz ekstra d uuml;zenlenecek olan Roma Şaheserleri turuna katılarak Roma'nın tamamını g ouml;rme imkanı elde edeceklerdir. Roma Şaheserleri turumuzda taş taş uuml;st uuml;nde bırakmadan, 4 saat boyunca y uuml;r uuml;yerek ve yerel ulaşım ara ccedil;larını kullanarak her adım başı Roma'nın bir başka şaheserini g ouml;rme imkanı bulabilirsiniz. Bu turumuzda ilk ouml;nce Roma'nın simgelerinden Colesseum'u, Venezia Meydanı'ndan sonra uuml;nl uuml; mağazaların bulunduğu sokaklara a ccedil;ılan İspanyol Merdivenlerini ve İspanyol Meydanı'nı geziyoruz. Daha sonra Fontana di Trevi'yi (Aşk Ccedil;eşmesi) g ouml;rmeye gidiyoruz. Yemek i ccedil;in verilecek serbest zamanın ardından, Roma'daki en ilgin ccedil; merkezlerden olan Pantheon ve heykel ve ccedil;eşmeleriyle uuml;nl uuml; meşhur Navona Meydanı'na kadar y uuml;r uuml;yoruz. Ardından Vatikan'a gidiyoruz. Burada, d uuml;nyanın en b uuml;y uuml;k kilisesi olan San Pietro'da R ouml;nesans'ın dev sanat ccedil;ıları Leonardo Da Vinci ve Michelangelo'nun şaheserlerini g ouml;rd uuml;kten sonra San Pietro meydanını geziyoruz. Tur sonrası dileyen misafirlerimiz ekstra olarak d uuml;zenlenecek olan Outlet Center Turu'na katılabilirler. Tur bitimi otele transfer ve geceleme otelinizde.

Roma Şaheserleri Turu (Kişi Başı): 25 euro;



7. G Uuml;N ROMA




Sabah kahvaltı sonrası serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz extra olarak d uuml;zenlenecek Napoli-Pompei turumuza katılabilirler. Bu turumuzda sabah kahvaltı sonrası ouml;zel otob uuml;slerimiz ile Napoli'ye hareket ediyoruz. Varışı takiben yapılacak olan panoramik şehir tanıtım turu esnasında G uuml;ney İtalya'nın başkenti olan g uuml;neyin t uuml;m karakteristik ouml;zelliklerini barındıran tipik şehir,İtalya'nın uuml; ccedil; uuml;nc uuml; b uuml;y uuml;k kenti Napoli'yi geziyoruz.Kraliyet Sarayı, castel nuovo, San carlo opera binasını panoramik gezdikten sonra rehberimizin belirleyeceği buluşma saatine g ouml;re Napoli'nin alışveriş caddesinde gezebilir cok uygun fiyatlara alışveriş yapabilir yada unlu fındıklı kahvesinden tadabilirsiniz. Serbest zamanın ardından Pompei antik kentine hareket ediyoruz. Vez uuml;v Yanardağı' nın p uuml;sk uuml;rmesiyle k uuml;l bulutu altında kalan ve taşlaşmış bedenlerin g ouml;r uuml;ld uuml;ğ uuml; bu antik şehirde 1748 yılında ciddi kazılar yapılır. D uuml;nyanın bir ccedil;ok yerinden bilim adamları akın edip bug uuml;nk uuml; g ouml;r uuml;nt uuml;s uuml;ne kavuşturulur. Pompei Antik kentinin hikayesi kısaca şu şekildedir;M.S 79 da Vez uuml;v yanardağından ccedil;ıkan dumanları g ouml;ren halk gemilere doluşarak bir daha d ouml;nmemek uuml;zere ka ccedil;maya ccedil;alıştılar. 20 dakika s uuml;ren sarsıntıdan sonra kabaran deniz, gemileri kızgın lavların arasına attı ve yok etti. Şehirde kalan insanlar evlere ka ccedil;tılar, volkandan ccedil;ıkan ouml;l uuml;mc uuml;l gazlar bir anda boğulmalarına sebep oluyordu. Sonra ardı ardına volkandan ccedil;ıkan k uuml;ller şehri ouml;rtt uuml; ve Pompei 200.000 yaşayanı ile yok oldu. Yaklaşık 2.000 yıl o g ouml;rkemli evler, villalar freskler , heykeller, duvar resimleri k uuml;llere g ouml;m uuml;l uuml; kaldı. Arkeologlar kenti keşfettiklerinde pişmiş ekmekleri fırında ve ouml;l uuml;me yakalananları, o anda ne yapıyorlarsa taşlaşmış şekilde buldular. Agorası, tiyatrosu ve tapınakları ile Pompei, yok olan bir kentin kazılarda ortaya ccedil;ıkan m uuml;thiş kurulumu, İtalyan'ların EFES kenti. İtalyan ve T uuml;rk rehber eşliğinde bu taşlaşmış insanları g ouml;rmek o g uuml;nlerdeki yaşamı ouml;ğrenmek i ccedil;in en ouml;nemli k uuml;lt uuml;r gezisi. Tur bitimi Roma'ya geri d ouml;n uuml;yoruz ve geceleme Roma'da otelimizde.

Napoli-Pompei Turu : 90 euro; ( Kişi Başı )



8. G Uuml;N ROMA




Sabah kahvaltısı ardından serbest zaman, Dileyen misafirlerimiz outlet center turumuza katılabilirler. Rehberimizin belirleyeceği saatte buluşma ve Roma Havalimanına transfer. Check-in ve bagaj işlemlerinin tamamlanmasının ardından Freebird Havayolları'nın ouml;zel seferi FHY710 ile İstanbul Atat uuml;rk Havalimanı'na hareket. İstanbul'a varış ve nbsp;T uuml;m Tatil Turları nbsp;hizmetlerinin sonu..

Outlet Turu (Kişi Başı): 25 euro;


Uuml;crete Dahil Olan Hizmetler


* Freebird Havayolları ile Istanbul-Venedik, Roma-Istanbul U ccedil;ak Bileti

* Alan-Otel-Alan transferleri ,T uuml;m şehirler arası transferler

* Venedik 2 Gece, Floransa 2 Gece, Roma'da 3 Gece Oda kahvaltı Konaklama

* Venedik, Floransa, Roma Panoramik Şehir Turları

* Vaporetto Uuml;creti

* Profesyonel Bamtur T uuml;rk ccedil;e Rehberlik Hizmetleri

* Havalimanı Vergileri

* Seyahat sigortası

* Zengin i ccedil;erikli extra turlara katılma imkanı






























İki / Uuml; ccedil; Kişilik Kişi Başı İlave Yatak Tek Kişilik Oda 7 - 12 Yaş 2 - 7 Yaş 0 - 2 Yaş
499,00 EUR 499,00 EUR 699,00 EUR 479,00 EUR 449,00 EUR 50,00 EUR
985,53 TL 985,53 TL 1.380,52 TL 946,03 TL 886,78 TL 98,75 TL

Fiyatlara alan vergisi ve sigorta dahildir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder