26 Temmuz 2010 Pazartesi

Moskova Bayram Turu tatil

Tatil , Rusya Ukrayna Turları , Moskava Turları

09 Eyl uuml;l: İstanbul ndash; Moskova T uuml;rk Hava Yolları tarifeli TK 1413 seferi ile saat 08.35 rsquo;de Moskova rsquo;ya hareket. Saat 12.40 rsquo;da Moskova Havalimanına varış. Panoramik Moskova şehir turu. Gezimiz esnasında; Moskova rsquo;nın b uuml;y uuml;k alışveriş merkezleri Manej ve Gum rsquo;u, Bolsoy Tiyatrosu, Tverskaya Caddesi, Poklonnoya Tepesi ve Kremlin Saray rsquo;ı g ouml;r uuml;lecek yerler arasındadır. Gezimizin ardından otelimize transfer, odalara yerleşme ve serbest zaman. Geceleme otelimizde.



10 Eyl uuml;l: Moskova

Kahvaltı sonrası serbest zaman. Arzu edenler g uuml;n i ccedil;inde d uuml;zenlenecek olan Tam G uuml;n Ekstra Yemekli Kremlin Turu ve Tretikovskaya Sanat Galerisi turuna katılabilirler. Yine Arzu edenler akşam d uuml;zenlenecek olan Ekstra Moskova gece ve Metro turuna katılabilir. Geceleme otelimizde.



11 Eyl uuml;l: Moskova Kahvaltı sonrası serbest zaman. Arzu edenler g uuml;n i ccedil;inde d uuml;zenlenecek olan Ekstra Borodino Panoramik M uuml;zesi ve Nazım Hikmet Mezarı gezisi turuna katılabilir. Arzu edenler akşam d uuml;zenlenecek Ekstra Rus Gecesi turuna katılabilir. Geceleme otelimizde.



12 Eyl uuml;l : Moskova ndash; İstanbul Kahvaltı sonrası serbest zaman. Otelden havalimanına transfer ve T uuml;rk Hava Yolları rsquo;nın TK 1414 nolu tarifeli seferi ile saat 13.40 İstanbul rsquo;a hareket. Rahat bir u ccedil;uşun ardından saat 15.55 rsquo;de İstanbul rsquo;a varış.



Konaklama ve Otel Se ccedil;enekleri: Hotel Cosmos 4*



U ccedil;uşlar: T uuml;rk Havayolları

İstanbul 08:35 gt; Moskova 12:40

Moskova 13:40 gt; İstanbul 15:55


Programa Dahil Hizmetler : U ccedil;uşlar, transferler, kahvaltı dahil konaklama, panoramik şehir tanıtım turu, alan vergileri (120 Euro), seyahat sağlık sigortası ve T uuml;rk ccedil;e rehberlik.



Pasaport ve Vize : TC vatandaşlarına vize uygulanır. En az 6 ay ge ccedil;erli pasaport gerekmektedir.



L uuml;tfen Dikkat: U ccedil;uş saatlerinde değişiklik olabilir. U ccedil;uş tarihinizden 2 g uuml;n ouml;nce acentanızı arayarak kalkış saatinizi teyid ediniz. Kalkıştan en az 2 saat ouml;nce havalimanında olmak gerekmektedir. Program esnasındaki konaklamalar belirtilen otellerde veya benzer ouml;zelliklere sahip aynı kategorideki otellerde yapılır. Otel isimleri se ccedil;tiğiniz kategori ve belirtilen ouml;zelliklere bağlı kalmak kaydıyla, program başlangıcından 48 saat ouml;nceki konfirmasyon esnasında kesinleşir. Yakıt, vergi ve sigorta fiyatlarındaki artışlar, Havayolları şirketleri tarafından g uuml;nl uuml;k olarak Havalimanı vergilerine yansıtıldığından, web sitemizde ilan edilen vergi tutarları rezervasyon esnasında değişiklik g ouml;sterebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder