26 Temmuz 2010 Pazartesi

Malta Bayram Turu tatil

Tatil , Avrupa Turları , İtalya Turları , Malta Turları

09 Eyl uuml;l Perşembe İstanbul gt; Malta Atat uuml;rk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali Malta Havayolları Kontuarı ouml;n uuml;nde saat 08:00 rsquo; de buluşma. Malta Havayolları direk seferi ve Airbus A319 u ccedil;ağı ile 09:55 rsquo;de Malta rsquo;ya hareket. Saat 11:15 rsquo;te Malta Havalimanı rsquo;na varış, vize ve bagaj işlemleri, sonrasında frac12; G uuml;n Malta Valetta Turu, ouml;ğleden sonra otellere yerleşme ve serbest

zaman. Geceleme otelinizde.



10 Eyl uuml;l Cuma Malta (Gozo)


Kahvaltıdan sonra opsiyonel turlarımızdan olan tam g uuml;n Gozo Turu rsquo;na katılabilirsiniz. Gozo ; Malta rsquo;ya bağlı adalardan bir tanesidir. Sabah 08:30 da otelden ayrılış ve feribot ile Gozo Adası rsquo;na hareket. Ta Pinu Kilisesi rsquo;ni ziyaret; Xlendi Bay, Citadel ziyaretini i ccedil;eren Victoria turistik ziyaretler ve ouml;ğlen yemeği tura dahildir. Geceleme Otelinizde.



11 Eyl uuml;l Cumartesi Malta (Mdina)


Kahvaltıdan sonra opsiyonel turlarımızdan olan Mdina Turu rsquo;na katılabilirsiniz.



12 Eyl uuml;l Pazar Malta (Marsaxlox - Uuml; ccedil; Şehirler)

Kahvaltıdan sonra opsiyonel turlarımızdan olan Marsaxlox ve Uuml; ccedil; Şehirler turuna katılabilirsiniz.



13 Eyl uuml;l Pazartesi Malta gt; İstanbul D ouml;n uuml;ş i ccedil;in Pazartesi sabah 01.45 rsquo;de otelden Malta Havalimanı rsquo;na hareket. Air Malta rsquo;nın KM784 seferi ile 04:55 rsquo;de Sofya aktarmalı İstanbul u ccedil;uşu. Saat 08:55 varış.





Konaklama ve Otel Se ccedil;enekleri :

5* Intercontinental



U ccedil;uşlar : Air Malta

09/09 Istanbul 09:55 gt; Malta 11:15

13/09 Malta 04:55 gt; İstanbul 08:55



Programa dahil hizmetler: U ccedil;uşlar, transferler, kahvaltı dahil konaklama, panoramik Valetta turu, alan vergileri, seyahat sağlık sigortası, T uuml;rk ccedil;e rehberlik.



Pasaport ve Vize :

TC vatandaşlarına vize uygulanır. En az 6 ay ge ccedil;erli pasaport gerekmektedir.



L uuml;tfen Dikkat: U ccedil;uş saatlerinde değişiklik olabilir. U ccedil;uş tarihinizden 2 g uuml;n ouml;nce acentanızı arayarak kalkış saatinizi teyit ediniz. Kalkıştan en az 2 saat

ouml;nce havalimanında olmak gerekmektedir. Program esnasındaki konaklamalar belirtilen otellerde veya benzer ouml;zelliklere sahip ayni kategorideki otellerde yapılır. Otel isimleri se ccedil;tiğiniz kategori ve belirtilen ouml;zelliklere bağlı kalmak kaydıyla, program başlangıcından 48 saat ouml;nceki konfirmasyon esnasında kesinleşir. Yakıt, vergi ve sigorta fiyatlarındaki artışlar, Havayolları şirketleri tarafından g uuml;nl uuml;k olarak Havalimanı vergilerine yansıtıldığından, web sitemizde ilan edilen vergi tutarları rezervasyon esnasında değişiklik g ouml;sterebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder