18 Temmuz 2010 Pazar

Şeker Bayramı Bangkok Pattaya Turu tatil

Tatil , Uzakdoğu Turları

03 / 04 Eyl uuml;l 2010 ISTANBUL ndash; BANGKOK

Atat uuml;rk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminali kontuarı ouml;n uuml;nde siz değerli konuklarımızla Saat: 21:00`de buluşma. Bilet, bagaj ve biniş işlemlerinin ardından T uuml;rk Havayolları TK060 tarifeli seferi Saat:23:35`de Bangkok`a hareket. Rahat ve konforlu bir u ccedil;uşun ardından 05 Eyl uuml;l Pazar g uuml;n uuml; Saat: 13:05 rsquo;te Bangkok rsquo;a varış. Varışı takiben panoramik Bangkok şehir turumuza başlıyoruz. Bangkok panoramik şehir turunda Altın Buddha tapınağı, Uyuyan Buddha tapınağı, ccedil;i ccedil;ek pazarı, ccedil;in mahallesi, parlamento binası, demokrasi anıtını ve uuml;nl uuml; m uuml;cevher fabrikası g ouml;r uuml;lecek yerlerden bazılarıdır. Bu turumuz esnasında hem Bangkok rsquo;un egzotik g uuml;zelliğini hem de Tayland rsquo;ı derinden etkileyen Budizm rsquo;i daha yakından tanıma fırsatımız olacaktır. Akşam arzu eden misafirlerimiz ile extra d uuml;zenlenecek olan SEA FOOD RESTAURANT... '' EGER YUZUYORSA BIZDE VARDIR! '' Sloganı ile bizleri karşılayan bu g ouml;rkemli restoranta vardığımızda, ouml;nce bu 2000 kişilik b uuml;y uuml;k restoranın market b ouml;l uuml;m uuml;nden se ccedil;eceğimiz deniz mahsulleri ve tropikal meyve, sebzeleri satın alıp, masamıza oturduğumuzda, her biri deniz mahsulleri konusunda uzman g ouml;revlilere se ccedil;tiğiniz yiyeceklerin nasıl pişirileceği ve servis edileceğini soyluyoruz. Afiyet olsun... Yemeğin ardından arzu eden misafirlerimizle ekstra PATPONG GECE PAZARI TURU... D uuml;nyaca uuml;nl uuml; t uuml;m markaların taklit uuml;r uuml;nlerinin bulunduğu Gece Pazarında alışveriş yapabilirsiniz. Geceleme otelinizde.



05 Eyl uuml;l 2010 BANGKOK

Otelde alınacak sabah kahvaltı sonrasında arzu eden misafirlerimiz ekstra BANGKOK KANALLAR turuna katılabilirler. Bu turumuzda Bangkok rsquo;un meşhur su kanallarında tekneler ile yapacağınız gezinti unutulmaz anılara sahip olmanızı sağlayacaktır. Aksam arzu eden misafirlerimiz ile extra CHAOPHRAYA PRINCESS DINNER CRUISE'DA CANLI MUZIK VE AKSAM YEMEGI... Geceleme otelinizde.



06 Eyl uuml;l 2010 BANGKOK

Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ekstra CNN Televizyonunun jeneriklerine giren d uuml;nyaca Uuml;nl uuml; Y uuml;zen Ccedil;arşı turuna katılıp, Hindistan Cevizi ccedil;iftliği, meşhur Tik ağacı at ouml;lyesi ve dar kanalların i ccedil;inde yerel k ouml;yl uuml;lerin el emeklerinin satıldığı yerlerden alışveriş yapma imkanı bulabilirler.. Aksam ekstra SIAM NIRAMIT SHOW... B uuml;y uuml;k Siam Krallığı d ouml;neminden essiz sahneler ve ouml;zellikle cennetin anahtarına ulaşmak i ccedil;in yapılan o muhteşem festival g ouml;r uuml;nt uuml;leri ile b uuml;y uuml;leneceksiniz... Geceleme otelinizde.



07 Eyl uuml;l 2010 BANGKOK ndash; PATTAYA

Sabah kahvaltısından sonra ouml;zel otob uuml;s uuml;m uuml;z ile 2,5 saatlik bir yolculuk. Yolculuğunuz sırasında ekstra MILLION YEAR STONE PARK TURU. Ccedil;evresi tamamı orijinal volkanik taslar ile donatılmış bu parkta,Timsah ccedil;iftliğinde y uuml;zlerce timsahı bir arada g ouml;rme olanağı, Timsah Show, Kaplan ve yavrusu ile fotoğraf ccedil;ektirme fırsatı bulacaksınız. Thailand rsquo;ın en unlu eğlence beldesi olan Pataya varış ve otelimize yerleşme. Ouml;ğleden sonra arzu eden misafirlerimiz ekstra Geleneksel THAI DANSLARI,EVLİLİK SEREMONISI,FILLERIN BIRBIRINDEN ILGINC SHOWLARINI ,500 hektarlık alana kurulmuş BOTANIK BAHCESI ve ORKIDE BAHCELERINI kapsayan NONG NOOCH TROPICAL GARDEN amp;DANCE SHOW turuna katılabilirler. Geceleme otelinizde.



08 Eyl uuml;l 2010 PATTAYA

Sabah kahvaltısından sonra serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz i ccedil;in extra MERCAN KAYALIKLARI ILE UNLU OGLE YEMEKLI MERCAN ADASI TURU. Sınırsız g uuml;neş ve okyanus keyfi. Ouml;ğle yemeği menusu : Balık, Deniz mahsul uuml; Mezeler, Sebzeli pilav, Salata ve Tropikal meyveler. Aksam arzu eden misafirlerimiz ekstra D uuml;nyaca uuml;nl uuml; ALCAZAR SHOW turuna katılıp VIP koltuklarından birbirinden ilgin ccedil; sahne ve kost uuml;mlerin değiştiği showları seyredebilirler. Show sonrasında sizleri bir SUPRİZ bekliyor. Geceleme otelinizde.



09 Eyl uuml;l 2010 PATTAYA ndash; BANGKOK ndash; SINGAPUR

Otelinizde alınacak a ccedil;ık b uuml;fe sabah kahvaltısının ardından, otelden ccedil;ıkış işlemlerinin tamamlanması ve klimalı l uuml;ks otob uuml;s uuml;m uuml;z ile u ccedil;uş saatimize bağlı olarak Bangkok Havalimanı rsquo;na hareket. Check in işlemlerinin ardından Yerel Havayolları Singapur rsquo;a hareket. Yaklasik 2,5 saatlik bir yolculuk sonrasında, Singapur rsquo;a varış Pasaport ve g uuml;mr uuml;k islemlerinin ardından, rehberimiz tarafından alanda karşılanma ve otelinize transfer. Bu akşam rehberiniz, sizler icin ekstra olarak GECE SAFARISI turunu organize edecektir. Singapur'un kuzeyinde kurulu, d uuml;nyanyın ilk gece safarisi, 1200 nokturnal hayvana ev sahipliği yapmaktadır. Aslan, kaplan, fil, z uuml;rafa, gergedan, tapir gibi hayvanların doğal ortamlarına yakın serbest dolaştıkları bu vahşi hayvan parkını, loş ışıkları altında safari arabaları ile geziyor ve mevcut gezi patikalarında y uuml;r uuml;yerek, burada yaşayan canlılara daha yakın olma fırsatını buluyoruz. Turunuzun ardından otelinize d ouml;n uuml;ş. Geceleme Otelinizde hellip;



10 Eyl uuml;l 2010 SINGAPUR ndash; ISTANBUL

Otelinizde alınacak a ccedil;ık b uuml;fe sabah kahvaltısının ardından yapılacak yarım g uuml;nl uuml;k şehir turu i ccedil;in hareket. Şehir turuna kolonilerden kalan mirasın g ouml;rkeminin keşfedilmesi ile başlanıyor. Yol boyunca, sırasıyla Parlamento binası, Y uuml;ce Mahkeme ve Padang rsquo;a; şehrin t uuml;m g ouml;rkemini ayaklar altına seren manzarasıyla; bakan belediye binasının g ouml;r uuml;lmesiyle baslanır. Daha sonra Ccedil;in mahallesi, buradaki tapınaklar ve lokal hediyelik eşyaların satıldığı b ouml;lge ziyaret ediliyor. Son durağımız ise Botanik bah ccedil;eleri. D uuml;nyada ilk kau ccedil;uk ağa ccedil;lari burda yetiştirilmiştir ve bunun yanı sıra inanılmaz g uuml;zellikteki orkideleri g ouml;rme firsatı buluyoruz. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak d uuml;zenlenecek olan SENTOSA ADASI turuna katılabilirler. Singapur'un g uuml;neyinde bulunan, tropikal bitki ouml;rt uuml;l uuml; quot;dinginlik quot; anlamına gelen adıyla bilinen bu tatil adasina, denizden 55 metre y uuml;kseklikte bulunan teleferik ile ge ccedil;iyoruz. Adaya varışta Singapur tarihinin anlatıldığı ve mumyalarla tarihin canlandırıldığı m uuml;zeyi gezdikten sonra k ouml;pekbalıkları ve tropik balıklar ile dolu 90 metre uzunluğunda seffaf akrilik bir t uuml;nel şeklindeki akvaryumu ziyaret ediyoruz. Turumuzun sonunda Ses, su, ışık ve laser effektlerinin kullanıldığı ldquo;Denizlerin Şarkısı rsquo; rsquo; şovu izlenecektir. Tur bitiminde havalimanına transfer ve T uuml;rk Havayollarının TK 067 sefer sayılı u ccedil;uşu ile Yerel saat ile 23:10`da Istanbul rsquo;a hareket. Geceniz ucakta geciyor...



11 Eyl uuml;l 2010 SINGAPUR ndash; ISTANBUL

Yerel Saat ile 06:15`te Istanbul`a varış ve turumuzun sonu hellip;


BANGKOK ndash; Radisson Hotel vb.



PATTAYA ndash; Discovery Beach Resort vb.



SINGAPUR ndash; York Hotel vb.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder