6 Temmuz 2010 Salı

Klasik İtalya Turu tatil

Tatil , Avrupa Turları , İtalya Turları

Klasik İtalya Milano Şehir Turu Dahil ! 3*/4* Oteller



Blu Express Havayolları Tarifeli Seferi İle, Her Pazar…



Başlangı ccedil; Tarihi : 04.07.2010



Bitiş Tarihi : 11.07.2010



Ulaşım T uuml;r uuml; : U ccedil;ak



Pansiyon Tipleri : Oda Kahvaltı


1. G Uuml;N ISTANBUL - MİLANO - VENEDİK

Sabiha G ouml;k ccedil;en Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali T uuml;m Tatil Turları nbsp; kontuarı ouml;n uuml;nde siz değerli konuklarımızla buluşma. Blu Express Havayolları'nın tarifeli seferi ile Milano'ya hareket. Rahat ve konforlu bir u ccedil;uşun ardından Milano Malpensa Havalimanına varış. Ardından Milano Şehir Turumuz Başlıyor. Ccedil;ekici olmaktan ziyade şık, yaratıcı olmaktan ziyade varlıklı bir şehirdir Milano. Ş uuml;phesiz İtalya ekonomisinin can damarı ve İtalya'nın en g ouml;r uuml;lesi şehirlerinden biridir. Yapılacak olan Milano şehir turunda, şehrin politik ve sosyal hayatının merkezi Galleria, sivri tepeli kuleleri, ccedil;an kuleleri ve heykelleri ile muazzam Duomo Katedrali, Buenos Aires Bulvarı, Fortezza panoramik olarak g ouml;r uuml;lecek yerler arasındadır. Tur bitimi Venedik'e hareket varış ve Geceleme Venedik'te otelimizde..



2. G Uuml;N VENEDİK

Sabah kahvaltısı ardından Şehir Turumuz başlıyor. Venedik şehir tanıtım turumuzda San Marco Meydanı ve Kilisesi - T ouml;vbe K ouml;pr uuml;s uuml;, Rialto K ouml;pr uuml;s uuml;, D uuml;kler Sarayı, Ccedil;an Ve Saat Kulesi, Santa Maria Della Salute Kilisesi, San Girogio Maggiore Kilisesi ve Grand Kanal g ouml;r uuml;lecek yerler arasındadır. Şehir turumuzun ardından dileyen misafirlerimiz ile ekstra d uuml;zenlenecek Murano amp; Burano adalar turuna katılabilirler. Venedik b ouml;lgesinin en g uuml;zel adalarını gezme imkanı bulacağınız bu turda meşhur Burano dantellerinden satın alıp birbirinden g uuml;zel rengarenk evleriyle uuml;nl uuml; bu k uuml; ccedil; uuml;k balık ccedil;ı adasını g ouml;rebilirsiniz. D uuml;nyanın en g uuml;zel kristal cam işlemelerini ve yapımını g ouml;rebileceğiniz Murano adasından sonra Venedik'te alışveriş i ccedil;in boş zaman. Tur sonrası dileyen misafirlerimiz ekstra d uuml;zenlenecek olan Gondol Turuna katılabilirler. Gecelemek Venedik'te Otelde.

Murano amp; Burano Turu (Kişi Başı): 30 euro; , Şampanyalı Gondol Turu (Kişi Başı): 30 euro;



3. G Uuml;N VENEDİK - FLORANSA

Sabah kahvaltısı ardından Floransa'ya hareket ediyoruz. Yol uuml;zerinde t uuml;m grubun katılımı olması halinde extra Verona turu. Bu turumuzda tarihteki en b uuml;y uuml;k aşk hikayesine konu olmuş Romeo ve Julietin evininde bulunduğu Roma'daki Coloseum arenasından sonra İtalya'daki en b uuml;y uuml;k arenaya ev sahipliği yapan kuzey İtalya'nın d uuml;kler şehri Verona'ya gidiyoruz. Şehir turu ve serbest zamanın ardından. Floransa yolculuğumuz devam ediyor. Varışımızın ardından panoramik şehir tanıtım turu. Bu turumuzda Michelangelo Tepesi, Ponte Vecchio K ouml;pr uuml;s uuml;, Signoria Meydanı, Ufizzi Galerisi, Palazzo Vecchio, Duomo Katedrali, San Giovanni Battista Vaftizhanesi g ouml;r uuml;lecek yerler arasındadır. Tur sonrası serbest zaman ardından otelinize transfer ve geceleme otelinizde.

Verona turu (yol uuml;zerinde) : 25 euro;



4. G Uuml;N FLORANSA

Sabah kahvaltısından ardından serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz ekstra olarak d uuml;zenlenecek olan Pisa - Siena-San Gimiano turuna katilabilirler. Siena, İtalya'da en yoğun sanat ccedil;alışmalarının yapıldığı ve en pahalı antika d uuml;kk acirc;nlarının bulunduğu bir kent olarak da bilinmektedir. Siena'da g ouml;receğimiz yerler arasında, Duomo Katedrali, Katedral M uuml;zesi (Museo dell'Opera Metropolitana), Piazza del Campo, La Ragnosa Kulesi, şimdilerde Belediye Binası olarak kullanılan uuml;nl uuml; Palazzo del Popolo ve ge ccedil;mişin t uuml;m izlerini halen yansıtan dar sokakları bulunmaktadır. Siena gezisi ardından d uuml;nyanın ilk g ouml;kdelenlerin bulunduğu, kuleler şehri San Gimiano'ya hareket . Orta ccedil;ağdan kalma kulelere hayran kalacaksınız ardından Pisa'ya hareket ve Pisa Kulesi, Katedral ile Vaftizhane gezileri ardından serbest zaman. Turumuzun ardından otelinize d ouml;n uuml;ş Geceleme Floransa'da otelinizde.

Pisa - Siena- San Gimiano turu : 80 euro; ( Kişi başı )



5. G Uuml;N FLORANSA - ROMA

Sabah kahvaltısı ardından Roma'ya hareket ( 284 km). Roma'ya varış ve panoromik şehir turumuz; D uuml;nya tarihinin ve Italya'nın başkenti olan bu g uuml;zel şehirdeki turumuz esnasında Colleseum,, Roma şehri ve tarihinin doğduğu Forum Meydanı, Forum Meydanı'nın en meşhur caddesi olan ve Mussolini'nin kendine ouml;zel olarak a ccedil;tırmasıyla uuml;nl uuml; Via Fori dei Imperiali, Roma'nın kudret simgesi Colosseo Amfi tiyatrosu panoramik olarak g ouml;r uuml;lecektir. Turumuzun ardından dileyen misafirlerimiz Outlet turuna katılabilirler. Bu turumuzda birbirinden uuml;nl uuml; markaları en ekonomik fiyatlara bulabilirsiniz.. Turumuzun ardından otelimize transfer ve geceleme otelimizde..

Outlet turu : 25 euro;



6. G Uuml;N ROMA

Sabah kahvaltısı ardından serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz ekstra d uuml;zenlenecek olan Melekler ve Şeytanlar turuna katılarak Roma'nın tamamını g ouml;rme imkanı elde edeceklerdir. Melekler ve Şeytanlar turumuzda taş taş uuml;st uuml;nde bırakmadan, 4 saat boyunca y uuml;r uuml;yerek ve ara ccedil;larımızı kullanarak her adım başı Roma'nın bir başka şaheserini g ouml;rme imkanı bulabilirsiniz. Bu turumuzda ilk ouml;nce Roma'nın simgelerinden Colesseum'u, Venezia Meydanı'ndan sonra uuml;nl uuml; mağazaların bulunduğu sokaklara a ccedil;ılan İspanyol Merdivenlerini ve İspanyol Meydanı'nı geziyoruz. Daha sonra Fontana di Trevi'yi (Aşk Ccedil;eşmesi) g ouml;rmeye gidiyoruz. Yemek i ccedil;in verilecek serbest zamanın ardından, Roma'daki en ilgin ccedil; merkezlerden olan Pantheon ve heykel ve ccedil;eşmeleriyle uuml;nl uuml; meşhur Navona Meydanı'na kadar y uuml;r uuml;yoruz. Ardından Vatikan'a gidiyoruz. Burada, d uuml;nyanın en b uuml;y uuml;k kilisesi olan San Pietro'da R ouml;nesans'ın dev sanat ccedil;ıları Leonardo Da Vinci ve Michelangelo'nun şaheserlerini g ouml;rd uuml;kten sonra San Pietro meydanını geziyoruz. Turumuzun ardından otelimize transfer ve dinlenme molasının ardından dileyen misafirlerimiz ile Roma'yı muhteşem ışıkları ile g ouml;rebileceğiniz by night ve yemekli gece turu. Geceleme Otelimizde..

Melekler ve Şeytanlar Turu Kişi Başı : 25 euro;

By Night + Yemekli Gece Turu : 55 euro;



7. G Uuml;N ROMA

Sabah kahvaltısı ardından serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz ekstra olarak d uuml;zenlenecek olan Napoli-Pompei turuna katılabilirler. Turumuz esnasında Roma'nın g uuml;neyindeki şarkılara konu olmuş Napoli'ye hareket ediyoruz. Varışımızı takiben Pompei 'ye gidiyoruz. Roma İmparatorluğu'nun en b uuml;y uuml;k ticaret liman kenti Pompei'e varış. Ouml;ren yeri biletleriyle lokal rehber alımından sonra Tarihi Pompei efsanesine yolculugumuz başlıyor. M.S 79 da Vez uuml;v yanardağından ccedil;ıkan dumanları g ouml;ren halk gemilere doluşarak bir daha d ouml;nmemek uuml;zere ka ccedil;maya ccedil;alıştılar. 20 dakika s uuml;ren sarsıntıdan sonra kabaran deniz, gemileri kızgın lavların arasına attı ve yok etti. Şehirde kalan insanlar evlere ka ccedil;tılar, volkandan ccedil;ıkan ouml;l uuml;mc uuml;l gazlar bir anda boğulmalarına sebep oluyordu. Sonra ardı ardına volkandan ccedil;ıkan k uuml;ller şehri ouml;rtt uuml; ve Pompei 200.000 yaşayanı ile yok oldu. Yaklaşık 2.000 yıl o g ouml;rkemli evler, villalar freskler , heykeller, duvar resimleri k uuml;llere g ouml;m uuml;l uuml; kaldı. Arkeologlar kenti keşfettiklerinde pişmiş ekmekleri fırında ve ouml;l uuml;me yakalananları, o anda ne yapıyorlarsa taşlaşmış şekilde buldular. Agorası, tiyatrosu ve tapınakları ile Pompei, yok olan bir kentin kazılarda ortaya ccedil;ıkan m uuml;thiş kurulumu, İtalyan'ların EFES kenti. İtalyan ve T uuml;rk rehber eşliğinde bu taşlaşmış insanları g ouml;rmek o g uuml;nlerdeki yaşamı ouml;ğrenmek i ccedil;in en ouml;nemli k uuml;lt uuml;r gezisi. Tabi ki yerine kurulan Napoli liman kenti, sizi Sophia Loren'in şehrine davet ediyor. Yılda yaklaşık 20 milyon turisti ağırlayan Pompei ve Napoli, uzun yıllar hafızalarınızdan ccedil;ıkmayacak bir g ouml;r uuml;nt uuml;. Tur sonrası Napoli şehir merkezinde serbest zaman ardından Roma'ya geri d ouml;n uuml;yoruz. Geceleme Roma'da otelimizde

Napoli-Pompei : 80 euro;



8. G Uuml;N ROMA

Sabah kahvaltısı ardından serbest zaman, rehberimizin belirleyeceği saatte buluşma ve Roma Havalimanına transfer. Check-in ve bagaj işlemlerinin Tamamlanmasının ardından Blu Havayolları'nın tarifeli seferi ile İstanbul'a hareket. İstanbul'a varış ve T uuml;m Tatil Turları nbsp; hizmetlerinin sonu..


Uuml;crete Dahil Olan Hizmetler


* Blu Express Havayolları ile Istanbul-Milano, Roma -Istanbul U ccedil;ak Bileti

* Alan-Otel-Alan transferleri ,T uuml;m şehirler arası transferler

* Venedik'te 2 Gece, Floransa'da 2 Gece, Roma'da 3 Gece oda kahvaltı konaklama

* Milano, Venedik,Floransa, Roma Panoramik Şehir Turları

* Profesyonel T uuml;rk ccedil;e Rehberlik Hizmetleri

* Havalimanı vergileri

* Seyahat Sigortası ( Vize alınamaması durumunda geri ouml;deme,kaza,hastalık masrafları,bagaj kaybolması, hırsızlık sonucu maddi kayıp vs. limitler dahilinde Seyahat Sigortası tarafından karşılanmaktadır.)


Uuml;crete Dahil Olmayan Hizmetler


Vize Uuml;creti 120.00 EUR


Vaporetto 15.00 EUR


Otel



VENEDİK 4* Hotel Base vb.

Floransa 3* Hotel Augustus vb.

ROMA 4* IBIS TOR VERGATA vb.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder