10 Temmuz 2010 Cumartesi

Klasik İtalya Turu tatil

Tatil , Avrupa Turları , İtalya Turları

TUR PROGRAMI



1.G Uuml;N - İSTANBUL(SABİHA G Ouml;K Ccedil;EN) - VENEDIK

Sabiha G ouml;k ccedil;en Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde nbsp;T uuml;m Tatil Turları nbsp;kontuarı ouml;n uuml;nde saat 19:00'da buluşma. Bilet ve g uuml;mr uuml;k işlemlerini takiben Tailwind Havayolları ouml;zel seferi ile saat 21:10'da Venedik rsquo;e hareket.Saat 22:55'de varışımızı takiben otelimize transfer ve odalara yerleşme.Geceleme otelimizde.



2. G Uuml;N - VENEDİK

Sabah kahvaltı sonrası Venedik şehir turumuz i ccedil;in otelden hareket.Gondollar şehri Venedik rsquo;te yapılacak olan panoramik şehir turunda San Marco Katedrali ve Meydanı, D uuml;kler Sarayı, Canale Grande, İ ccedil; Ccedil;ekme ve Rialto K ouml;pr uuml;s uuml; g ouml;r uuml;lecek yerler arasındadır.Tur bitiminde serbest zaman. Arzu edenler rehberiniz d uuml;zenleyeceği Extra Gondol gezisine katılabilirler.Geceleme otelimizde.



3.G Uuml;N - VENEDIK - FLORANSA

Sabah kahvaltı sonrası Floransa rsquo;ya hareket.R ouml;nensans rsquo;ın doğduğu şehir olan Floransa rsquo;da yapılacak panoramik Floransa şehir turunda Duomo Kilisesi (Santa Maria Della Fiore), Vaftizhane, Eski Saray, Ponte Vecchio, Piazza Signoria, Michelangelo Tepesi g ouml;r uuml;lecek yerler arasındadır. Şehir turu sonrasında serbest saatler. Akşam uuml;zeri otelimize transfer ve geceleme otelimizde.



4.G Uuml;N - FLORANSA (SIENA- PISA)

Sabah kahvaltı sonrası serbest g uuml;n, kent pazarında alışveriş imkanı. Arzu edenlerle ekstra; Toscana b ouml;lgesinin 2 meşhur kasabası olan Siena ve Pisa acute;nın g ouml;r uuml;lmesi.Gezi sonrası otelimize d ouml;n uuml;ş.Geceleme otelimizde.



5.G Uuml;N - FLORANSA - ROMA

Sabah kahvaltı sonrası Roma rsquo;ya hareket ve yapılacak olan panoramik Roma şehir turunda Colesseo, İspanyol Merdivenleri, Trevi Aşk Ccedil;eşmesi, Piazza Venezia , Vittorio Emmanuella Anıtı, Roma Forum, Via Del Corso, Antik Stadyum, Vatican Cumhuriyeti, St. Pietro Katedrali g ouml;r uuml;lecek yerler arasındadır. Şehir turu sonrası otelimize transfer ve yerleşme. Geceleme otelimizde.



6.G Uuml;N ROMA (NAPOLI-POMPEI)

Sabah kahvaltı sonrası serbest saatler.Arzu edenler ile; tam g uuml;n ekstra; tipik İtalyan şehri olan Napoli ve Vez uuml;v Yanardağı rsquo;nın p uuml;sk uuml;rmesiyle k uuml;l bulutu altında kalan ve taşlaşmış bedenlerin g ouml;r uuml;ld uuml;ğ uuml; antik şehir Pompei turu. Akşam konaklama otelimizde.



7.G Uuml;N ROMA(CASTELLI ROMANI ALIŞVERİŞ TURU)

Sabah kahvaltı sonrası alışveriş ve ccedil;evre gezisi i ccedil;in serbest saatler.Arzu edenler ile ekstra olarak yapılacak olan Roma rsquo;nın dışındaki İtalya rsquo;nın en b uuml;y uuml;k Outlet rsquo;inde ucuz alışveriş fırsatı ve Roma dışındaki g ouml;l kıyısı sayfiye yerlerinin ve zenginlerin malikanelerinin g ouml;r uuml;lmesi. Via Condotti rsquo;de bir kahve yudumlamanızı, İspanyol Merdivenleri rsquo;nin yakınındaki Via Margutta rsquo;da bir gezinti yapmanızı tavsiye ederiz. Geceleme otelimizde.



8.G Uuml;N ROMA - İSTANBUL(SABİHA G Ouml;K Ccedil;EN)

Sabah kahvaltı sonrası saat 10:00'da odaların boşaltılması.Roma Havalimanına transfer.Bilet ve g uuml;mr uuml;k işlemlerinden sonra Tailwind Havayolları ouml;zel seferi ile saat 00:55'de İstanbul rsquo;a hareket.Saat 04:20'de İstanbul rsquo;a varış ve turumuzun sonu.





















  • BEST WESTERN PARK HOTEL CONTINENTAL


  • LEONARDO DA VINCI


  • MADISON

  • Otellerimiz ,yukarıda belirtilen veya aynı kategorideki benzer otellerdir.


    Uuml;CRETE DAHİL OLAN HİZMETLER





    Tailwind Havayolları ouml;zel seferi ile İstanbul (Sabiha G ouml;k ccedil;en)/ Roma ndash; Venedik / İstanbul (Sabiha G ouml;k ccedil;en) gidiş ndash; d ouml;n uuml;ş u ccedil;ak bileti

    Tailwind Havayolları ouml;zel seferi ile İstanbul (Sabiha G ouml;k ccedil;en) / Venedik ndash; Roma / İstanbul (Sabiha G ouml;k ccedil;en)gidiş ndash; d ouml;n uuml;ş u ccedil;ak bileti

    Floransa'da 3* merkezi Leonardo Da Vince vb. otelde 2 Gece oda Continental kahvaltı konaklama

    Roma da 3* merkezi Madison / Laurantina / Galles vb. otelde 3 gece oda Continental kahvaltı konaklama

    Venedik Noventa Di Piave B ouml;lgesi 4* Base Hotel vb. 2 gece oda Continental kahvaltı konaklama

    Havaalanı ndash; Otel ndash; Havaalanı transferleri

    T uuml;m şehirler arası transferler

    Yarım g uuml;nl uuml;k panoramik Floransa, Roma ve Venedik şehir turları

    Profesyonel T uuml;rk ccedil;e rehberlik hizmetleri

    Havaalanı ve g uuml;venlik vergileri, Atat uuml;rk Havalimanı yer hizmetleri

    Venedik rsquo;te vaporetto uuml;creti

    Seyahat Sigortası Zorunludur. (Vize alınamaması durumunda 1000 Euro.ya kadar geri ouml;deme,kaza,hastalık masrafları,bagaj kaybolması, hırsızlık sonucu maddi kayıp vs. limitler dahilinde Seyahat Sigortası tarafından karşılanmaktadır.)

    KDV dahildir.




    ** Programların otel a ccedil;ıklamaları hakkındaki detaylı bilgiyi l uuml;tfen satış temsilcinizden isteyiniz.





    Uuml;CRETE DAHİL OLMAYAN HİZMETLER





    İtalya vize uuml;creti 120 EURO

    Yurt dışı ccedil;ıkış konut fonu bedeli 15 TL (Yurt dışı cıkış harclarını seyahat ouml;ncesi ilgili bankalara yatırmanız gerekmektedir.)

    Ekstra turlar

    Ouml;ğle ve akşam yemekleri

    Ouml;ren yerleri giriş uuml;cretleri

    Ş ouml;f ouml;r bahşişleri

    Hiç yorum yok:

    Yorum Gönder