6 Temmuz 2010 Salı

Güney Kore Japonya Turu tatil

Tatil , Uzakdoğu Turları , Güney Kore Turları

G Uuml;NEY KORE / JAPONYA

Seul (2) / Tokyo (2) (Hakone) / Kyoto (2) / Osaka (2) (Nara)

Ref : G090710JAP(KE)



09 TEMMUZ 2010 CUMA: İSTANBUL

Atat uuml;rk Havalimanı Dış Hatlar Terminali T uuml;m Tatil Turları ndash; Kore Havayolları kontuarı ouml;n uuml;nde saat 18:30 rsquo;da buluşma. Golden Bay Tour rehberinin misafirlerimize gerekli evrak ve seyahat belgelerini vermesinin ardından, sırasıyla check-in, pasaport ve g uuml;mr uuml;k işlemleri yapılacaktır. Daha sonra Kore Havayolları rsquo;na ait KE 956 nolu sefer ile Uzakdoğu rsquo;nun Japonya rsquo;dan sonraki en gelişmiş, en modern ve T uuml;rk halkına tarihi bağları bulunan G uuml;ney Kore rsquo;nin başkenti Seul rsquo;e saat 21:20 rsquo;de hareket. Geceleme u ccedil;akta.



10 TEMMUZ 2010 CUMARTESİ: SEUL

Yerel saat ile 13:10 rsquo;da varış. Havalimanında bizleri bekleyen ouml;zel otob uuml;slerimiz ile otelimize transfer olmadan ouml;nce Seul şehrini tanıtan g uuml;zel ve keyifli bir tur yapacağız. Turumuzdaki ilk durağımız şehrin Namsan B ouml;lgesi rsquo;nde bulunan 7934 metrekarelik, i ccedil;inde Hanok denilen Joseon Hanedanı d ouml;neminden g uuml;n uuml;m uuml;ze kadar gelen geleneksel Kore evlerinin bulunduğu (B uuml;t uuml;n evler Seul şehrinin etrafından buraya taşınarak yeni baştan birebir ouml;l ccedil; uuml;lerde restore edilmiştir.) Namsangol Hanok K ouml;y uuml;. Ardından T uuml;rk ccedil;e karşılığı ile B uuml;y uuml;k G uuml;ney Kapısı diye adlandırılan, uuml;zerinde 26 adet b uuml;y uuml;k alışveriş merkezi, 30.000 adet k uuml; ccedil; uuml;k mağaza ve 50.000 civarında irili ufaklı imalathanenin bulunduğu Namdaemun Pazarı rsquo;nı ziyaret edeceğiz. G uuml;n batımına doğru 262 metrelik Namsan Tepesi rsquo;ne teleferikle ccedil;ıkıp, burada deniz seviyesinden 480 metre y uuml;ksekliğe kadar uzanan, 1980 yılında 15 milyar Won harcanarak (yaklaşık 16 milyon Amerikan Doları) inşa edilmiş, 2005 yılında restore edilmiş d uuml;nyaca uuml;nl uuml; Seul Kulesini ziyaret edecek, kulenin camlı lsquo;observatory rsquo; b ouml;l uuml;m uuml;nden şehrin doyumsuz manzarasını seyredeceğiz. Şehir turundan sonra yerel bir restoranda akşam yemeği aldıktan sonra otelimize transfer. Odaların dağılımından sonra dinlenmek i ccedil;in serbest zaman. Geceleme otelimizde.



11 TEMMUZ 2010 PAZAR: SEUL

Sabah alınacak kahvaltıdan sonra alışveriş yapmak, dinlenmek ve ccedil;evreyi tanımak i ccedil;in serbest zaman. Arzu edenler rehberlerinin ekstra olarak d uuml;zenleyeceği 1394 yılında inşa edilmiş, Kral Taejo (Joseon Hanedanliğı 1392 ndash; 1910) tarafından yaptırılmış en b uuml;y uuml;k 5 saraydan biri olan Gyeongbokgung Sarayı ve Seul rsquo; uuml;n sembol uuml; olarak kabul edilen, şehri doğudan batıya doğru boydan boya kateden, uuml;zerinde 23 adet k ouml;pr uuml; bulunan, eni 175 metre, derinliği 2,5 metre olan, etrafında parklar, bah ccedil;eler, y uuml;zme havuzları bulunan 41,5 km uzunluğundaki uuml;nl uuml; Han Nehri uuml;zerindeki tekne turuna iştirak edebilirler. Geceleme otelimizde.



12 TEMMUZ 2010 PAZARTESİ: SEUL / TOKYO

Sabah alınacak a ccedil;ık b uuml;fe kahvaltıdan sonra havalimanına transfer. (Bu sabah kahvaltı paket olarak alınabilir.) Check-in, pasaport ve g uuml;mr uuml;k işlemlerinden sonra Kore Havayollarına ait KE 2707 nolu sefer ile saat 09:20 rsquo;de d uuml;nyanın en gelişmiş uuml;lkelerinden biri olan ve h acirc;l acirc; sembolik olarak imparatorluk ile y ouml;netilen g uuml;n uuml;m uuml;zdeki yeg acirc;ne uuml;lke olan Japonya rsquo;nın başkenti Tokyo rsquo;ya hareket ve yerel saatle 11:25 rsquo;de varış. Havalimanında bizleri bekleyen ouml;zel otob uuml;s uuml;m uuml;z ile otelimize transfer olmadan Tokyo şehrini tanıtan yarım g uuml;nl uuml;k panoramik bir tur yapacağız. Bu turumuz esnasında uuml;nl uuml; Asakusa Tapınağı, Tokyo rsquo;nun 24 saat boyunca en kalabalık b ouml;lgesi olan, restoranların, alışveriş merkezlerinin, caf eacute; ve restoranların bulunduğu Ginza B ouml;lgesi, yeni bir yerleşim birimi olan ve deniz doldurularak, muhteşem bir b ouml;lge haline gelen Odaiba, elektronik cenneti Akihabara B ouml;lgesi, 52. katından Tokyo rsquo;nun muhteşem manzarasını 360 derece g ouml;receğiniz Roppongi Hills g ouml;receğimiz yerlerden bazıları. (Tur esnasındaki serbest zamanınızda sizlere tavsiyemiz Akihabara rsquo;daki ccedil;ok katlı mağazaları ziyaret etmeniz. Zira olduk ccedil;a ucuz fiyata en son teknoloji uuml;r uuml;nlerini T uuml;rkiye rsquo;den daha ucuz fiyata alabilirsiniz. Fakat cep telefonu almayınız; zira GSM şebekeleri farklı olduğu i ccedil;in T uuml;rkiye rsquo;de kullanamazsınız. Ouml;zellikle video kamera, fotoğraf makinesi, play station / oyun fiyatları olduk ccedil;a d uuml;ş uuml;kt uuml;r.) Şehir turunun ardından akşam yemeğini otel dışındaki yerel bir restoranda aldıktan sonra otele transfer ve yerleşme. Geceleme otelimizde.



13 TEMMUZ 2010 SALI: TOKYO

Sabah alınacak kahvaltıdan sonra alışveriş yapmak ve ccedil;evreyi gezmek i ccedil;in serbest zaman. Arzu edenler rehberlerinin ekstra olarak d uuml;zenleyeceği Tokyo Kulesi amp; Kanal Turu rsquo;na katılabilirler. Bu gezimizde 30 milyonluk devasa şehir Tokyo rsquo;yu hem kalabalık caddelerinden, hem de okyanusa a ccedil;ılan onlarca su kanalından gezme imkanı bulacaksınız. Şehrin sembol uuml; olan, Paris rsquo;teki Eiffel Kulesi rsquo;ne benzetilmiş 333 metrelik Tokyo Kulesi, 11 binden fazla sanat eserinin ve arkeolojik kalıntının sergilendiği Ulusal M uuml;ze, h acirc;len imparator ve ailesinin ikamet ettiği İmparatorluk Sarayı (dışarıdan) ve 250 metrekarelik bir alana kurulu, d uuml;nyanın en uuml;nl uuml; Japon bah ccedil;e kompleksi olan Hamarikyu Bah ccedil;eleri turumuzda g ouml;receğimiz yerler arasında. Daha sonra Tokyo K ouml;rfezi rsquo;ndeki iskeleden bineceğimiz tekne ile adeta bir kanallar şehri olan Tokyo rsquo;yu su uuml;zerinden gezeceğiz. Turumuzun sonunda otele d ouml;n uuml;ş. Geceleme otelimizde.



14 TEMMUZ 2010 Ccedil;ARŞAMBA: TOKYO / HAKONE / KYOTO

Sabah alınacak kahvaltıdan sonra ouml;zel otob uuml;s uuml;m uuml;z ile Japonya rsquo;nın en y uuml;ksek noktası olan Fuji Dağı (3766 m) eteğindeki, eşsiz g uuml;zellikteki Hakone rsquo;ye hareket, yaklaşık bir bu ccedil;uk saatlik kısa bir yolculuktan sonra varış. Muhteşem manzarasıyla ziyaret ccedil;ilerini b uuml;y uuml;leyen Aşi G ouml;l uuml; rsquo;nde tekne gezintisi yapıp, Komagatake volkanik tepesine teleferikle ccedil;ıktıktan sonra geleneksel Japon mutfağından oluşan ouml;ğle yemeğimizi g ouml;l kenarındaki yerel bir restoranda alacağız. Ardından hızlı trenlerin kalktığı Mişima tren istasyonuna gidecek ve burada d uuml;nyanın en hızlı treni olarak bilinen kurşun tren Şinkansen rsquo;e bineceğiz. (TREN YOLCULUĞUNUZ ESNASINDA BİNDİĞİNİZ TREN YAKLAŞIK 180 İLA 200 KM ARASINDA BİR HIZDA SEYREDECEKTİR.) Yaklaşık 2 bu ccedil;uk saat s uuml;ren tren yolculuğundan sonra Japonya rsquo;nın kesinlikle en g uuml;zel şehri olan ve imparatorluğa tarih boyunca en uzun s uuml;re başkentlik yapmış (yaklaşık 1000 sene) Kyoto rsquo;ya varış. (II. D uuml;nya Savaşı rsquo;nda Japonya rsquo;da bombalanmamış tek şehir Kyoto rsquo;dur. Ayrıca Kyoto, Japonya rsquo;nın en eski, en tarihi ve kesinlikle en g uuml;zel şehri olmakla beraber g uuml;n uuml;m uuml;zde h acirc;l acirc; geleneksel kıyafetleriyle Japonları sokaklarda y uuml;r uuml;rken g ouml;rebileceğiniz yeg acirc;ne yerlerden de biridir.) İstasyonda bekleyen ouml;zel otob uuml;s uuml;m uuml;z ile otelimize transfer ve yerleşme. Akşam yemeğini otel dışındaki yerel bir Japon restoranında alacağız. Yemekten sonra arzu edenler rehberlerinin ekstra olarak d uuml;zenleyeceği, Japonlar rsquo;ın uuml;nl uuml; ccedil;ay merasiminin de g ouml;r uuml;lebileceği, geleneksel Japon Tiyatrosu, Kukla Sanatı, Geyşa dansı ve Japon m uuml;ziğinin temsil edildiği Gion Corner g ouml;sterisine katılabilirler. Bu Eski Kyoto Gece Turu Geyşa mahallesi Gion rsquo;daki y uuml;r uuml;y uuml;ş turunu da i ccedil;ermektedir. Geceleme otelimizde.



15 TEMMUZ 2010 PERŞEMBE: KYOTO

Sabah alınacak kahvaltıdan sonra bu muhteşem şehri tanıtan yarım g uuml;nl uuml;k panoramik bir tur ger ccedil;ekleştireceğiz. Turumuzda zarif Japon bah ccedil;esi ve muhteşem mimarisi ile Golden Pavilion Zen Tapınağı, altında akan su kaynağının kutsal olduğuna inanılan Kiyomizu Tapınağı ve hemen ouml;n uuml;nde Japonya rsquo;ya ouml;zg uuml; bir ccedil;ok orijinal uuml;r uuml;n ve hediyelik eşya bulabileceğiniz alışveriş caddesi gezeceğimiz; Şogun Tokugava rsquo;nın yaptırdığı tarihi Nijo Kalesi de panoramik olarak g ouml;receğimiz yerlerden bazıları. Ouml;ğle yemeğini turumuz esnasında yerel bir restoranda alacağız. Turdan sonra şehrin b uuml;y uuml;k ccedil;arşı ve mağazalarının bulunduğu ana caddesi Kavarama ccedil;i rsquo;de serbest zaman. Daha sonra otele d ouml;n uuml;ş. Geceleme otelimizde.



16 TEMMUZ 2010 CUMA: KYOTO / OSAKA

Sabah alınacak kahvaltıdan sonra ouml;zel otob uuml;s uuml;m uuml;z ile Kyoto rsquo;dan yaklaşık 40 km uzaklıktaki, Japonya rsquo;nın diğer b uuml;y uuml;k metropol uuml; olan, liman ve end uuml;stri merkezi Osaka rsquo;ya hareket edeceğiz. Kısa bir yolculuktan sonra varış. Otelimize transfer olmadan ouml;nce Osaka şehrini tanıtan yarım g uuml;nl uuml;k panoramik bir tur yapacağız. Bu turumuzda 17. y uuml;zyıldan kalma, geleneksel Japon mimarisinin en g uuml;zel ouml;rneklerinden biri olan Osaka Kalesi, g uuml;n uuml;n her saati hareketli Dotonbori ve i ccedil;inde bir ccedil;ok mağaza barındıran uzun kapalı pasajlardan oluşan Shinsaibashi g ouml;receğimiz yerler. Turumuz sırasında ouml;ğle yemeğimizi yerel bir restoranda alacağız. Turdan sonra otelimize transfer. Dinlenmek i ccedil;in serbest zaman. (Bu zamanı otele y uuml;r uuml;me mesafesindeki uuml;nl uuml; Hanshin mağazası veya Osaka istasyonu etrafındaki devasa yer altı alışveriş merkezlerinde ge ccedil;irebilirsiniz Akşam yemeğimizi otel dışında yerel bir restoranda alacağız. Geceleme otelimizde.



17 TEMMUZ 2010 CUMARTESİ: OSAKA (NARA)

Sabah alınacak kahvaltıdan sonra alışveriş yapmak ve ccedil;evreyi gezmek i ccedil;in serbest zaman. Arzu edenler rehberlerinin ekstra olarak d uuml;zenleyeceği tam g uuml;nl uuml;k Nara turuna katılabilirler. (Bu turu kesinlikle ka ccedil;ırmamanızı tavsiye ederiz.) Nara turumuzda Kyoto rsquo;nun 40 km kadar g uuml;neyinde bulunan ve burada 8. y uuml;zyılda imparatorluk başkentliği yapmış, a ccedil;ık hava m uuml;zesi Nara şehrini ziyaret edeceğiz. Gezeceğimiz yerler sırasıyla Todaiji Tapınağı (D uuml;nyanın ahşap bina i ccedil;erisinde muhafaza edilen 15 metre boyundaki, en b uuml;y uuml;k bronz Buda heykeli burada bulunmaktadır.), 3000 fener ile s uuml;slenmiş Kasuga Şinto Tapınağı, ve 1200 ceylanın serbest ccedil;e etrafta gezindiği Kutsal Nara Ceylan Parkı. Ouml;ğle yemeğimizi tur esnasında yerel bir restoranda alacağız. Nara turunun ardından Osaka rsquo;ya d ouml;n uuml;ş. Geceleme otelimizde.



18 TEMMUZ 2010 PAZAR: OSAKA / İSTANBUL

Sabah alınacak kahvaltıdan sonra deniz doldurularak yapılmış, havalandırma tertibatı ise havalimanı binasının i ccedil;inde bulunan 2 adet devasa Boeing 747 motoru ile sağlanan d uuml;nyaca uuml;nl uuml; Kansai Uluslararası Havalimanı rsquo;na transfer. (Bu sabah kahvaltı paket olarak alınabilir.) Check-in, pasaport ve g uuml;mr uuml;k işlemlerinden sonra Kore Havayollarına ait KE 722 nolu sefer ile Seul rsquo;e 09:30 rsquo;da hareket ve yerel saat ile 11:20 rsquo;de varış. Burada yapacağımız kısa bir aktarmadan sonra Kore Havayollarına ait KE 955 nolu sefer ile saat 14:20 rsquo;de İstanbul rsquo;a hareket. Yerel saat ile 19:50 rsquo;de varış. Turumuzun sonu.



TOPLAM 09 GECE / 10 G Uuml;N



FİYATLARIMIZA DAHİL OLAN HİZMETLER:

*İstanbul / Seul / Tokyo ndash; Osaka / Seul / İstanbul arası Kore Havayolları ile gidiş d ouml;n uuml;ş ekonomi sınıfı u ccedil;ak bileti.

*T uuml;m havalimanı vergileri.

*Seul rsquo;de 2 gece Hotel Best Western Kukdo veya bir benzeri otelde konaklama.

*Tokyo rsquo;da 2 gece Grand Palace Hotel, Kyoto rsquo;da 2 gece New Hankyu Hotel, Osaka rsquo;da 2 gece Ramada Hotel veya bir benzerlerinde konaklamalar.

*Seul ve Japonya rsquo;daki otellerde alınacak olan a ccedil;ık b uuml;fe sabah kahvaltıları (programda aksi belirtilmediği takdirde).

*Japonya rsquo;da otel dışında yerel restoranlarda alınacak olan 3 adet ouml;ğle yemeği. (i ccedil;ki ve meşrubat hari ccedil;)

*Japonya rsquo;da otel dışında yerel restoranlarda alınacak olan 3 adet akşam yemeği.(i ccedil;ki ve meşrubat hari ccedil;)

*G uuml;ney Kore rsquo;de otel dışında yerel restoranlarda alınacak olan 1 adet akşam yemeği.(i ccedil;ki ve meşrubat hari ccedil;)

*Seul, Tokyo, Kyoto ve Osaka rsquo;da yapılacak olan yarım g uuml;nl uuml;k panoramik şehir turları.

*Programda belirtilen tekne ve teleferik yolculukları, Seul Kulesi giriş bileti, Namsangol K ouml;y uuml; giriş uuml;creti, Golden Pavillion Tapınağı girişi, Kiyomizu Tapınağı girişi, Osaka Kalesi girişi, Roppongi Hills giriş uuml;cretleri.

*Tokyo, Seul ve Osaka rsquo;da Havalimanı / Otel / Havalimanı transferleri.

* Ouml;zel otob uuml;sle yapılacak olan Tokyo / Hakone ve Kyoto / Osaka arası transferler.

*Tokyo / Kyoto arası Shinkansen adlı hızlı tren ile seyahat. (Koltuk bazında. Her bir vagon ccedil;ift sıralı olmak uuml;zere uuml; ccedil;er koltukludur.)

*Mişima ve Kyoto rsquo;da Tren istasyonu transferleri.

*Yurtdışı seyahat ve sağlık sigortası (belirli limitler dahilinde) (Sigortanın i ccedil;eriğini satış g ouml;revlimizden ouml;ğrenebilirsiniz.)

*T uuml;m seyahat boyunca bizimle birlikte olacak olan Koreli ve Japon yerel rehberler.

*Tecr uuml;beli T uuml;m Tatil Turları rehberlik hizmetleri.



FİYATLARIMIZA DAHİL OLMAYAN HİZMETLER:

*Otellerde yapılacak olan kişisel harcamalar (telefon, minibar, v.s hellip;)

*Kişi başına 15 TL tutan yurt dışı ccedil;ıkış konut fonu.

*Programda belirtilen yemeklerde alınacak olan meşrubat veya i ccedil;kiler.

*Seyahat esnasında olabilecek herhangi bir ayakbastı uuml;creti veya yerel vergiler.


NOT:

*Yukarıda belirtilen u ccedil;uş saatleri T uuml;rk Havayolları ve diğer yerel taşıyıcılardan alınmıştır. U ccedil;ak saatlerine gelebilecek herhangi bir değişiklikten, u ccedil;ak iptalinden, u ccedil;ağın teknik aksaklıklarından dolayı ortaya ccedil;ıkabilecek r ouml;tarlardan, yolcunun i ccedil; hat u ccedil;uşlarını ka ccedil;ırmasından kaynaklanan aksaklık veya doğabilecek problemlerden acentamız kesinlikle sorumlu tutulamaz.

*Programda belirtilen ve i ccedil; hatlarda u ccedil;ulacak olan havayolunun / havayollarının yerine başka bir yerel taşıyıcı / taşıyıcılar ile u ccedil;ulabilir. Dolayısıyla aktarma noktaları ve saatleri değişkenlik g ouml;sterebilir.

*T uuml;m Tatil Turları force majeur durumlarda programın i ccedil;eriğini bozmadan şehirlerin programdaki sırasını ve u ccedil;ulacak olan ana havayolunu değiştirebilir.

*Turumuzun ger ccedil;ekleşebilmesi i ccedil;in en az 15 kişinin katılımına ihtiya ccedil; vardır. (Gerekli ccedil;oğunluk sağlanamadığı takdirde T uuml;m Tatil Turları yukarıda belirtilen programı iptal etme hakkına sahiptir ve yolcularına para iadesi yapar)

*Ekstra turlar en az 15 kişinin katılımı ile ger ccedil;ekleştirilebilir. 15 kişiden daha az katılımlarda rehberiniz sizlere gerekli fiyat ayarlamasını yapıp bildirecektir.

*Panoramik şehir turları herhangi bir m uuml;ze veya ouml;ren yeri girişi i ccedil;ermez.

*Tur kalkmadan 3 g uuml;n ouml;nce l uuml;tfen tur kalkış saatini, buluşma yeri ve saatini b uuml;romuzdan teyid ediniz.

*Otellere check-in saati Amerika rsquo;da 14:00 ndash; 15:00 arası, check-out ise 11:00 ila 12:00 arasıdır.

*Seyahat edeceğiniz uuml;lkeler kendi yerel para birimlerini kullanmaktadırlar ve konv ouml;rtıbl değillerdir. Dolayısıyla seyahat ouml;ncesinde bu para birimlerini T uuml;rkiye rsquo;de ki banka veya d ouml;viz b uuml;rolarından tedarik edemezsiniz. Bunun i ccedil;in yanınızda ABD Doları g ouml;t uuml;rmenizi tavsiye ederiz.

*Cep telefonlarınız yurt dışı kullanımına a ccedil;ık ise gidilen her yerde cep telefonlarınızı kullanabilirsiniz.

*Amerika Birleşik Devletlerinde cep telefonları Triband sistemi ile ccedil;alışmaktadır. Bu sisteme sahip olmayan cep telefonları kullanılamayacaktır. Seyahatiniz esnasında şayet cep telefonlarınız yurt dışı g ouml;r uuml;şmelere a ccedil;ık ise kullanabilirsiniz.

*Amerika Birleşik Devletlerinde elektrik sistemleri 110 volt ile ccedil;alışmakta olup T uuml;rkiye rsquo;den farklı bir fiş ve priz sistemi mevcuttur. Yanınızda g ouml;t uuml;rd uuml;ğ uuml;n uuml;z video kamera, dijital Fotoğraf makinesi cep telefonlarını şarj etmek i ccedil;in bir d ouml;n uuml;şt uuml;r uuml;c uuml;ye ihtiyacınız olacaktır. Bunu T uuml;rkiye rsquo;deki elektrik ccedil;i d uuml;kkanlarından temin edebilir ya da Amerika rsquo; da rehberiniz yardımı ile oradaki d uuml;kkanlardan da satın alabilirsiniz.

*Pasaport temdit s uuml;resinin seyahat başlangı ccedil; tarihi itibarı ile en az 9 ay olması gerekmektedir.

*U ccedil;ak yolculuğu esnasında her yolcunun kabin i ccedil;ine 36 cm (y uuml;kseklik) x 23 cm (en) x 56 cm (boy) ebatlarında bir par ccedil;a eşya alma hakkı vardır. Bu seyahat esnasında kişi başına valiz hakkı maksimum 2 par ccedil;a valiz ve 23 kg. ile sınırlıdır. (Kişi başına 46kg / sadece ve sadece okyanus ouml;tesi u ccedil;uşlar i ccedil;in ge ccedil;erli olup, Amerika i ccedil;i u ccedil;uşlarda bu kural ge ccedil;erli değildir.) Amerika i ccedil; hat veya uuml;lkeler arası u ccedil;uşlar bu ağırlık tek par ccedil;a valiz olarak 15 kg ye kadar d uuml;şebilir. Ekstra valiz veya ağırlıktan veya ouml;denecek ekstra bagaj uuml;cretinden T uuml;m Tatil Turları ve tur rehberi kesinlikle sorumlu değildir. U ccedil;ak i ccedil;erisine ouml;zellikle kişi başına bir par ccedil;a eşya alabilirsiniz. Bunun ebadı yukarıda belirtildiği gibi olup en fazla 5 ila 7 kg olabilir.

* Son zamanlarda artan ter ouml;r ihbarları y uuml;z uuml;nden kabin i ccedil;erisine alabileceğiniz eşyalar konusunda ciddi kısıtlamalar getirilmiştir. Kabin i ccedil;erisine alacağınız ccedil;antalarınızda kesinlikle hi ccedil;bir kesici , delici, yanıcı, parlayıcı madde bulundurmayınız. (Deodorant, Tırnak makası, ccedil;akmak vb) Su dahil hi ccedil;bir yiyecek ,i ccedil;ecek maddesine m uuml;saade edilmemektedir. El Kremi 50mg, Diş macunu 50mg, Parf uuml;m 50ml limitlerini aşmayacak şekilde ve şeffaf bir poşet i ccedil;erisinde kabine i ccedil;erisine alınabilir. Laptop, Fotoğraf makinesi, Mp3 ccedil;alar gibi eşyalarınıza izin verilmektedir.

*Bu programa rezervasyon yaptıracağınız zaman pasaportunuzda yazılı olan isminizi a ccedil;ık olarak kayıt g ouml;revlisine pasaport numaranız, pasaport alış tarihiniz ve temdit s uuml;reniz ile birlikte l uuml;tfen bildiriniz. Havalimanında check-in esnasında isimden kaynaklanan herhangi bir problemde T uuml;m Tatil Turları kesinlikle sorumlu değildir. Bilet kesildikten sonra ister i ccedil; hat ister dış hat olsun isim değişikliği kesinlikle yapılamaz. Kesilen yeni dış hat bileti ve seyahat i ccedil;erisinde gidilecek olan şehirler arasındaki diğer u ccedil;uş biletlerinin meblağı seyahat eden yolcuya r uuml;cu eder.

*Bu seyahate iştirak edecek her yolcunun Amerikan vizesine ihtiyacı vardır.T uuml;m Tatil Turları vize alımlarında izlenecek prosed uuml;r hakkında yardımcı olabilir. ABD Konsolosluğu veya B uuml;y uuml;kel ccedil;iliği randevu bazında ccedil;alışmakta olup, vize m uuml;racatını şahsen kabul etmektedir.

*Şirketimiz sizler ile konsolosluk / el ccedil;ilik arasında bir aracı konumunda olup, herhangi bir vize alım garantisi veremez. Bu durumda konsolosluk / el ccedil;iliğin vermediği vizelerden T uuml;m Tatil Turları kesinlikle sorumlu tutulamaz. Vize alımından ouml;nce kayıt olurken T uuml;m Tatil Turları rsquo;na yolcunun ouml;dediği meblağ yolcu vize alamadığı veya yolcu seyahate gitmekten vazge ccedil;tiği takdirde iade yapılmaz. Bu şartları yolcu tura kayıt olurken kabul etmiş sayılır.

*Restoranlarda men uuml;ler olduk ccedil;a b uuml;y uuml;kt uuml;r. Dolayısıyla sipariş verirken buna dikkat ediniz. Aksi takdirde tabağınızda yenememiş olarak ciddi bir porsiyon bırakabilirsiniz.

*Program esnasında kullanılacak olan otob uuml;sler en fazla 5 yaşında olup seyahate iştirak eden yolcu sayısına g ouml;re en az 15 en fazla 54 kişiliktir. Otob uuml;s yolculuğu esnasında kişi başına 2 adet valiz ve 2 adet el ccedil;antası alınabilir.

*Otellerde 3 l uuml; odaların standardı diğer iki kişilik odaların standardı ve ebatları ile genelde aynıdır. Dolayısıyla 3 yetişkin veya 2 yetişkin + 1 ccedil;ocuğun (ek yataklı) aynı odada kalması bazı otellerde konforunuzu etkileyebilir. Uuml; ccedil; kişilik odanın konforu veya ebadından ouml;t uuml;r uuml; oluşabilecek herhangi bir şikayetten veya sorundan T uuml;m Tatil Turları veya T uuml;m Tatil Turlarırehberi sorumlu değildir.

*Seyahatiniz esnasında yanınızda mutlaka bir yağmurluk, bir hırka veya bir kazak bulundurmanızı ouml;nemle tavsiye ederiz. Ccedil; uuml;nk uuml; kapalı mekanların ccedil;oğunda kuvvetli bir klima sistemi mevcut olmakla beraber, yapacağınız uzun u ccedil;ak yolculuğu esnasında da bu tarz giyecekler olduk ccedil;a işinize yarayacaktır.

*Yurt dışı ccedil;ıkışında g uuml;mr uuml;k ve pasaport engeli olan yolculara seyahate iştirak edemedikleri takdirde hi ccedil;bir uuml;cret iadesi yapılmaz.

*Kredi Kartları, Banka Kartları ve Havayolu mensuplarının (emekli havayolcular dahil) kestirmiş oldukları biletler T uuml;m Tatil Turlarını kesinlikle bağlamaz. Program veya tarih değişikliğinde kredi kartı, banka kartı, puanlar la kesilen veya pass biletler ile u ccedil;acak olan yolcuların yanan biletlerinden T uuml;m Tatil Turları sorumlu tutulamaz. Bu şartları yolcu tura kayıt olurken kabul etmiş sayılır.

*D uuml;nyadaki petrol krizinden ouml;t uuml;r uuml; artan petrol fiyatları y uuml;z uuml;nden t uuml;m uluslar arası u ccedil;uş yapan IATA stat uuml;s uuml;ndeki havayolları bu artışları fuel surcharge adı altında yolcularından talep etmektedir. G uuml;nden g uuml;ne değişen petrol varil fiyatları maalesef siz sayın yolcularımıza zamlı olarak yansıtılmaktadır. Havalimanı vergisi adı altında sizlerden tahsil edilen fuel surcharge adı altındaki fark tamamen havayollarına ouml;denen net rakamlardan ibarettir. Bu konuda T uuml;m Tatil Turlarının herhangi bir kazancı s ouml;z konusu değildir. Havayolunun biletine gelecek vergi , sigorta vb artışlar aynı oranda misafirlerimize yansıtılacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder