31 Temmuz 2010 Cumartesi

Amsterdam Paris Londra Bayram Turu tatil

Tatil , Avrupa Turları

Amsterdam + Paris + Londra Seker Bayramı Promosyon



2 Gece Amsterdam + 3 Gece Paris + 2 Gece Londra



Başlangı ccedil; Tarihi : 04.09.2010



Bitiş Tarihi : 11.09.2010



Ulaşım T uuml;r uuml; : U ccedil;ak



Pansiyon Tipleri : Oda Kahvaltı


1.G uuml;n: ISTANBUL - AMSTERDAM



Sabiha G ouml;k ccedil;en Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde siz değerli misafirlerimiz ile u ccedil;uş saatimizden 2 saat evvel buluşma . Bagaj ve g uuml;mr uuml;k işlemleri sonrası THY TK155 numaralı tarifeli seferi ile 10:45'te Amsterdam'a hareket. Varışımızı takiben alanda bekleyen ouml;zel otob uuml;s uuml;m uuml;zle panoramik Amsterdam şehir turu .Bu turumuzda Dam Meydanı,Yel değirmeni, Leidseplein, Rembrantplein, Kraliyet Sarayı,Kırmızı Fener Sokağı,peynir fabrikası ve d uuml;nyaca uuml;nl uuml; elmas fabrikası g ouml;r uuml;lecek yerler arasındadır.Ardından otele transfer ve Geceleme Amsterdam'da otelimizde.



2.G uuml;n: AMSTERDAM



Otelde alınacak sabah kahvaltısının ardından tam g uuml;n serbest zaman.Arzu eden konuklarımız rehberiniz tarafından ekstra olarak d uuml;zenlenecek tam g uuml;nl uuml;k B uuml;y uuml;k Hollanda turuna katılabilirler. Bu turumuzda Avrupa nın en b uuml;y uuml;k limanına sahip Hollanda'nın ikinci b uuml;y uuml;k kenti Rotterdam'ı, kanalları ve b uuml;y uuml;k ouml;l ccedil; uuml;de korunmuş eski evleri ile Delft şehrini, uuml;lkenin anayasal başkenti Den Haag'ı,muhteşem sahil şehri Scheveningen'i g ouml;receğiz. Daha sonra başka bir sahil kasabası Volendam'a ge ccedil;erek uuml;lkedeki en ucuz alışveriş mağazalarında alışverişimizi yaptıktan sonra kuzey denizinin lezzetli balıklarını tadabileceğiz. Gezimiz eski Hollanda tarzı evleri ile g uuml;n uuml;m uuml;zde de geleneksel Hollanda yaşamını s uuml;rd uuml;ren Marken adası ziyaretimiz ile son bulacak.Geceleme otelinizde.



B uuml;y uuml;k Hollanda Turu 70 euro;



3. G uuml;n: AMSTERDAM - BRUGGE - PARIS



Sabah Kahvaltı sonrası Paris'e doğru yola ccedil;ıkıyoruz. Yolumuz uuml;zerinde ccedil;oğunluğun katılımı olması halinde d uuml;zenlenecek olan Masal kent Brugge ekstra turu. Bu turumuzda orta ccedil;ağ g ouml;r uuml;n uuml;m uuml;n uuml; b uuml;y uuml;k ouml;l ccedil; uuml;de koruyan kanallar i ccedil;erisindeki şehri gezerek buraya ouml;zg uuml; el yapımı dantel, goblen ve ccedil;ikolatalardan satın alma imkanına sahip olacağız. Akşam gecelememiz Paris'teki otelimizde.



Brugge Ekstra Turu 15 euro;



4. G uuml;n : PARIS



Sabah kahvaltı sonrası panoramik Paris şehir turumuz. Bu Turumuz esnasında; masallara, romanlara ve filmlere konu olmuş olan ve uuml;st uuml;nde d uuml;nyanın en b uuml;y uuml;k vitraylarının bulunduğu tam anlamıyla bir mimari şaheseri olan Notre Damme Kilisesini, yolumuzun uuml;st uuml;ndeki muhteşem mimari yapısıyla Opera Binası'nı g ouml;r uuml;yoruz. St Germain, Louvre M uuml;zesi, Concorde Meydanı ve Zafer Takı, Opera Meydanı, Champ Elysees diğer panoramik g ouml;receğimiz yerler arasındadır. Panoramik turumuzun ardından arzu eden misafirlerimiz rehberimiz tarafından d uuml;zenlenecek Sacre Coeur,Montmarte (Ressamlar Tepesi) ve Eiffel turuna katılabilirler. Turumuz ouml;ncelikle Sacre Coeur Kilisesi ile başlıyor. B ouml;lgeyi kendilerine mek acirc;n tutmuş hayat kadınlarının aralarında para toplayarak yaptırdıkları bu ilgin ccedil; kilisenin hik acirc;yesi sizi şaşırtacak. Daha sonra t uuml;m d uuml;nyadan, uuml;nl uuml; olabilmek hayali ile sanat şehri Paris'e akın eden ressamların mek acirc;nı olarak bilinen Ressamlar Tepesindeki ccedil;eşitli d uuml;kk acirc;nlardan alışveriş ve ouml;ğlen yemeğinin ardından Paris'in ''Kırmızı Nokta'sı olarak uuml;nlenen b ouml;lgede y uuml;r uuml;y uuml;ş. Turumuz Eiffel'in tepesinden Paris'in muhteşem manzarasının seyredilmesiyle sona eriyor.Otelimize transfer.Dileyen yolcularımız i ccedil;in Paris by night ve “yemekli” Paradis Latin Show :Bulunduğu semtten esinlenerek adini almis olan “Paradis Latin”, Paris'te gunumuzun en renkli kabarelerinden birisi olarak, zengin showunu, leziz yemekleri, essiz servisi ile Gustave Eiffel tarafından yaptırılmış tarihi salonunda bizleri unutulmaz bir gece i ccedil;in bekliyor. Bu tarihi salonun en iyi masalarında g ouml;steriyi izledikten sonra otele d ouml;n uuml;ş uuml;m uuml;z Paris'in en iyi ışıklandırılmış merkezlerinden ge ccedil;erek olacaktır.



Combine Paris Extra Turu = Yetişkin 90 euro; Ccedil;o ccedil;uk : 50 euro;



Paradise Latin Show = Yetişkin 120 euro; Ccedil;ocuk : 70 euro;







5. G uuml;n : PARIS



Sabah kahvaltı sonrası serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz i ccedil;in Disneyland Park Turu Paris'e 36 km. uzaklıktaki, Avrupa kıtasının tek Disney parkı r uuml;yalar d uuml;nyası Disneyland i ccedil;erisindeki gezimizde, Hayaletler evi, Mark Twain'in Gemisi, ccedil;ılgın maden treni, Indiana Jones, Robinson'un evi, Karayip korsanları mağarası, bebekler d uuml;nyası, yıldızlar turu, 3 boyutlu sinema, uzaya yolculuk, denizaltı macerası, araba yarış pisti gibi aktivitelerle b uuml;y uuml;kler de en az k uuml; ccedil; uuml;kler kadar eğlenecek ve Disney karakterleriyle beraber g uuml;n boyunca ccedil;ok keyifli anlar yaşayacağız.... Disney karakterlerinin ge ccedil;it t ouml;renini ve havai fişek g ouml;sterisini izledikten sonra sezona g ouml;re kapanış saatlerine uygun olarak Paris'e geri d ouml;neceğiz.Yetişkin : 90 euro; Ccedil;o ccedil;uk : 65 .Akşam Dileyen yolcularımız i ccedil;in Paris by night ve Lido Show :60 yıldır devam eden danslı g ouml;sterileriyle Paris gecelerinin en g ouml;rkemli kabarelerinden biri olan LIDO SHOW' u bizler i ccedil;in ayrılmış ouml;zel masalarda şampanya eşliğinde izlemeden ouml;nce Paris'in şiirlere ve şarkılara konu olmuş cadde ve meydanlarının ışıklandırılmış halini gezeceğiz ; Eiffel kulesinin , Opera binasının , Concorde ve Vendome meydanının ışık oyunları doyumsuz bir gecenin sadece başlangıcı olacak…Yetişkin : 120 euro; Ccedil;o ccedil;uk : 70 euro;. Geceleme Paris'te otelimizde



6. G uuml;n : PARIS - LONDRA



Sabah kahvaltısı sonrası Paris Merkez tren istasyonuna gidiyoruz. Euro Star firmasına ait hızlı tren ile , saat 10:13 'de Londra'ya hareket ediyoruz. Yaklaşık 2 saat 10 dakika s uuml;recek , Keyifli bir yolculuk sonrası Londra'ya 11:28'de varıyoruz.(Saat farkından dolayı varış saatimiz 1 saat ouml;ncedir) .Londra Tren Garına varışımızı takiben bizleri bekleyen ouml;zel otob uuml;slerimiz ile Panoramik Londra Şehir Turumuza başlıyoruz.Bu turumuzda Parlemento Binası, Big Ben saat kulesi, Westminister K ouml;pr uuml;s uuml;,Trafalgar Meydanı,Hyde Park, Buckingham Sarayı,Oxford ve Regent alış veriş caddeleri,Royal Albert Konser Binası,Thames Nehri, Piccadily Meydanı g ouml;r uuml;lecek yerler arasındadır.Ardından otele transfer ve serbest zaman.Geceleme otelinizde.



7. G uuml;n : LONDRA



Otelde alınacak sabah kahvaltısının ardından tam g uuml;n serbest zaman. Arzu eden konuklarımızla extra olarak organize edilebilecek Greenwich turuna katılma imkanı. Bu turumuzda Thames nehrindeki turistik teknelerle 0 meridyeninin ge ccedil;tiği kabul edilen Greenwich kasabasına gidiyoruz. Burada vereceğimiz serbest alışveriş molasının ardından -0- meridyen noktasının ge ccedil;tiği Kraliyet G ouml;zlemevini ziyaret edip sonrasında ise Avrupa nın en b uuml;y uuml;k denizcilik m uuml;zesini gezeceğiz.Geceleme otelinizde.



Greenwich Turu 25 euro;



8.G Uuml;N LONDRA



Sabah kahvaltısı sonrası u ccedil;uş saatimize kadar tam g uuml;n serbest zaman. Arzu eden konuklarımız extra olarak organize edilecek olan Windsor Sarayı turuna katılabilirler. Bu turumuzda krali ccedil;enin hafta sonlarını ge ccedil;irdiği Londra'nın hemen dışındaki Avrupa nın en b uuml;y uuml;k sarayını ziyaret edeceğiz. Ziyaretimiz sırasında yabancı devlet başkanlarının konuk edildiği yemek ve yatak odalarını, eşsiz silah koleksiyonlarını,Krali ccedil;e Mary'nin bebek evini ve kraliyet ailesinin d uuml;ğ uuml;nlerinin yapıldığı St. George Kilisesi'ni g ouml;rebileceğiz. Saray gezimizin ardından Kraliyet ailesine de satış yaptıklarından dolayı İngiltere'nin en kaliteli ama uygun fiyatlı uuml;r uuml;nlerinin satıldığı kasabada alışveriş molası vereceğiz. Rehberimizin belirteceği saatte buluşularak Londra Hava alanına transfer. TK 154 numaralı seferi ile saat 13:45 'de İstanbul Sabiha G ouml;k ccedil;en Hava alanına u ccedil;uyoruz.Turumuzun sonu bir sonraki turumuzda g ouml;r uuml;şmek dileği ile...



Windsor Sarayı Turu 60 euro;


Uuml;CRETE DAHİL OLAN HİZMETLER


* Turk Havayolları Tarifeli Seferi ile Istanbul Sabiha G ouml;k ccedil;en - Amsterdam, Londra - Istanbul Sabiha G ouml;k ccedil;en u ccedil;ak bileti.

* Amsterdam'da 2 gece, Paris'te 3 gece, Londra'da 2 gece oda kahvaltı konaklama

* Amsterdam,Paris,Londra panoromik şehir turları.

* Alan-otel-tren garı arası transferler

* Hızlı tren Paris - Londra tren bileti

* T uuml;rk ccedil;e Rehberlik Hizmetleri

* Yurtdışı seyahat sigortası.

Not : Ek hizmetlerde belirtilen 110 euro vize uuml;cretine İngiltere vize uuml;creti dahil degildir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder