10 Temmuz 2010 Cumartesi

Erikli Çifte Şelale Turu tatil

Tatil , Marmara Turları

ERİKLİ Ccedil;İFTE ŞELALE



Yer: Yalova - Ccedil;ınarcık

Ara ccedil; Yolculuğu: 2,5 Saat

Y uuml;r uuml;y uuml;ş S uuml;resi: 4 Saat

Parkur: Orman i ccedil;i - Yayla - Şelale

Mevsim: İlkbahardan Sonbahara kadar

Derece: Orta +



Teşvikiye K ouml;y uuml;'nden Yalova Kent Ormanı'na ulaşıyoruz. Yarım saate yakın bir y uuml;r uuml;y uuml;şle Erikli Yaylası'na ve doğa y uuml;r uuml;y uuml;ş uuml; a ccedil;ısından ccedil;ok keyifli olan dere kenarı patikaları takip ederek ilk ouml;nce birinci şelaleye ulaşıyoruz. Birincinin hemen uuml;st uuml;nde yer alan ikinci şelaleye ulaşmak ormani ccedil;i patika'dan tırmanışla ikinci şelaleye ulaşıyoruz yaz aylarında dileyenler serinlemek i ccedil;in şelalenin aldındaki b uuml;vete girebilir. Ouml;ğle yemeği ardından doğanın keyfini yayla'dan k ouml;ye kadar yapacağımız y uuml;r uuml;y uuml;şle doyasıya ccedil;ıkarmaya devam ediyoruz. Onlarca değişik ağa ccedil; ve bitkilerin arasından yaklaşık 2 saatlik dar patikalarda orman i ccedil;i y uuml;r uuml;y uuml;ş bizleri bekliyor.



Hareket Yer ve Saatleri: 07:00 İncirli Boyner Mağazası Ouml;n uuml;, 07:30 Taksim AKM; 08:00 Kadık ouml;y Evlendirme Dairesi



Peşin 75 TL'dir





Ulaşım, Sabah poğaca ve meyve suyu ( ccedil;ay) ikramı, Milli Park girişi.

Ouml;ğle yemeği ( Mangalda Sucuk veya kumanya paketi olabilir ) ve Rehberlik dahildir.

Belirtilenlerin dışındaki harcamalar dahil değildir



Ouml;nerilen Malzemeler: Boğazlı rahat bir ayakkabı, rahat bir pantolon ya da eşofman (kot pantolon y uuml;r uuml;y uuml;ş sırasında rahatsız edebilir), şapka, g uuml;neş g ouml;zl uuml;ğ uuml;, k uuml; ccedil; uuml;k sırt ccedil;antası, yağmurluk, yedek giysiler ve ayakkabı (g uuml;nl uuml;k giysiler olabilir), mevsimine g ouml;re serinlemek isteyenler i ccedil;in mayo, havlu.







Ulaşımda uuml; ccedil; sınıf ara ccedil; kullanmaktayız.Ara ccedil;larımız turizmde kullanılan ve ouml;zel olarak turizm i ccedil;in tasarlanmış klimalı yatar koltuklu ara ccedil;lardır.

1-Otob uuml;s 45 kişilik Mercedes 403, Safir veya Man

2-Midibus 27 Kişilik ısuzu Turkuaz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder