26 Temmuz 2010 Pazartesi

Paris Bayram Turu tatil

Tatil , Avrupa Turları , Fransa Turları , Paris Turları

1. g uuml;n : İstanbul gt; Paris Paris u ccedil;uşu. Havalimanında nbsp;T uuml;m Tatil Turları nbsp;yetkilisi tarafından karşılama ve Paris otelinize transfer.



2. g uuml;n : Paris

Kahvaltı sonrası yarım g uuml;nl uuml;k panoramik Paris şehir gezisi ve Seine Nehri Tekne Turu: Opera Garnier, Vendome, Concorde, Chatelet, Meydanları, Aleksandr K ouml;pr uuml;s uuml;, Meclis Binası, Orsay M uuml;zesi, Louvre Sarayi, Notre Dame Kilisesi. Zafer Takı ve Eiffel Kulesi ouml;n uuml;nde fotoğraf molaları sonrasında Benl uuml;x Duty Free Mağazası rsquo;nda ve Louvre b ouml;lgesinde alışveriş olanağı.

Ouml;ğleden sonra dileyen misafirlerimiz Montmartre Tepesi, Sacrecoeur Kilisesi, Ressamlar Meydanı, St. Michel Meydanı, Pantheon Tepesi, Sorbonne Uuml;niversitesi, Luxembourg Parkı ve Sarayı turuna katılabilirler.



3. g uuml;n : Paris Şehrin keyfini ccedil;ıkarabilir ya da kahvaltı sonrası d uuml;zenlenecek olan tam g uuml;nl uuml;k Disneyland turuna katılabilirsiniz. Masal sevenler, hız ve eğlence meraklıları, ccedil;ocukluğunu tekrar yasamak isteyen veya hala ccedil;ocuk olanlar; bu turumuz tam size g ouml;re! Gece Lido Show turu. Paris rsquo;in gece ışıklandırılmış halinin de ne kadar g uuml;zel olduğunu g ouml;rme fırsatını bulacağınız laquo; Geceleri Paris rsquo;te başkadır raquo; s ouml;z uuml;n uuml; doğrulayan, d uuml;nyaca meşhur nefes kesici şovuyla, Lido kabaresi sizleri unutulmaz anlar yasamaya ccedil;ağırıyor!



4. g uuml;n : Paris

Kahvaltı sonrası serbest zaman. Şehrin tadını ccedil;ıkarabilir veya d uuml;zenlenen turlara katılabilirsiniz.



5. g uuml;n : Paris gt; İstanbul

Kahvaltı sonrası serbest zaman. D ouml;n uuml;ş u ccedil;uşu i ccedil;in bildirilen saatte otelinizden alınarak Paris Roissy CDG havaalanına transfer ve İstanbul u ccedil;uşu.



U ccedil;uşlar : Onur Air

İstanbul Yeşilk ouml;y Atat uuml;rk 15:40 gt; Paris Roissy CDG 18:20

Paris Roissy CDG 19:20 gt; İstanbul Yeşilk ouml;y Atat uuml;rk 23:50



Programa dahil hizmetler:

U ccedil;uşlar, transferler, kahvaltı dahil otel konaklamaları, panoramik Paris şehir turu, Seine Nehri tekne turu, alan vergileri, seyahat sağlık sigortası, T uuml;rk ccedil;e rehberlik.



Pasaport ve Vize :

TC vatandaşlarına vize uygulanır. En az 6 ay ge ccedil;erli pasaport gerekmektedir.



L uuml;tfen Dikkat:

U ccedil;uş saatlerinde değişiklik olabilir. U ccedil;uş tarihinizden 2 g uuml;n ouml;nce acentanızı arayarak kalkış saatinizi teyid ediniz. Kalkıştan en az 2 saat ouml;nce havalimanında olmak gerekmektedir. Program esnasındaki konaklamalar belirtilen otellerde veya benzer ouml;zelliklere sahip ayni kategorideki otellerde yapılır. Otel isimleri se ccedil;tiğiniz kategori ve belirtilen ouml;zelliklere bağlı kalmak kaydıyla, program başlangıcından 48 saat ouml;nceki konfirmasyon esnasında kesinleşir. Yakıt, vergi ve sigorta fiyatlarındaki artışlar, Havayolları şirketleri tarafından g uuml;nl uuml;k olarak Havalimanı vergilerine yansıtıldığından, web sitemizde ilan edilen vergi tutarları rezervasyon esnasında değişiklik g ouml;sterebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder