24 Temmuz 2010 Cumartesi

Şeker Bayramı İskandinavya Turu tatil

Tatil , Avrupa Turları , İskandinavya Turları



04 Eyl uuml;l 2010 ISTANBUL ndash; KOPENHAG

Sabiha G ouml;k ccedil;en Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminali Kontuarı ouml;n uuml;nde 20.30 rsquo;da buluşma. Bagaj, bilet ve biniş işlemlerinin ardından Pegasus Havayolları rsquo;nın PC 833 sefer sayılı u ccedil;ağı ile 22:50 rsquo;de Kopenhag rsquo;a hareket ve yaklaşık 3 saatlik yolculuğumuzun ardından varış ve otelinize transfer.Geceleme otelinizde.



05 Eyl uuml;l 2010 KOPENHAG



Sabah kahvaltısının ardından panoramik Kopenhag şehir turu. Bu turumuzda Krali ccedil;enin ikametgahı Amelienborg Sarayı, K uuml; ccedil; uuml;k Deniz Kızı Heykeli, Langalinie Limanı ve Nyhavn ile Tivoli Meydanı g ouml;r uuml;lecek yerler arasındadır. Ouml;ğleden sonra arzu eden misafirlerimizle ekstra olarak organize edilebilecek olan Danimarka Şatoları turuna katılma imkanı (60 Euro). Geceleme otelinizde.



06 Eyl uuml;l 2010 KOPENHAG ndash; GOTEBURG ndash; OSLO



Sabah kahvaltısının ardından Goteburg rsquo;a doğru yola ccedil;ıkıyoruz. Varışın ardından panoromik şehir turu. Bu turumuzda Şehir Tiyatro Binası, Opera Binası, Poseidon Heykeli, Alman ve Haga Kiliseleri ile Goteborg rsquo;un deniz feneri olarak kabul edilen Masthugget Kilisesi g ouml;r uuml;lecek yerler arasındadır. Arzu eden misafirlerimizle ekstra Tivoli bah ccedil;eleri turuna katılma imkanı (40 Euro). Sonrasında Oslo ya hareket, varış ve otelinize yerleşme. Geceleme otelinizde.



07 Eyl uuml;l 2010 OSLO



Sabah kahvaltısının ardından panoramik şehir turu. Bu turumuzda Kraliyet Sarayı, Meclis Binası, Belediye Sarayı, Folk M uuml;zesi, Viking Gemileri M uuml;zesi, Ulusal Tiyatro, Oslo Katedrali, Karl Johans Caddesi, Skıtramp Rampast Vigeland Park, Royal Sarayı, Residance M uuml;zesi, Frogner Parkı g ouml;r uuml;lecek yerler arasındadır. Otelinize transfer ve serbest zaman. Geceleme otelinizde.



08 Eyl uuml;l 2010 OSLO ndash; KARLSTAD ndash; STOCKHOLM



Sabah kahvaltısının ardından Karlstad g ouml;r uuml;lerek Stockholm rsquo;e hareket ve ardından panoramik şehir turu. Panoramik şehir turumuzda; Fjallgatan Tepesi ,orta ccedil;ağdan kalma Gamla Stan, Nobel ouml;d uuml;llerinin dağıtıldığı ve d uuml;nyadaki en m uuml;kemmel yapı olarak bilinen Belediye Sarayı, 7 tiyatroyu aynı ccedil;atı altında toplamış olan Ulusal Tiyatro Binası, Borsa Binası, Kunqsrad Parkı g ouml;r uuml;lecek yerler arasındadır. Sonrasında otelinize transfer ve geceleme otelinizde.



09 Eyl uuml;l 2010 STOCKHOLM



Sabah kahvaltısının ardından tam g uuml;n serbest zaman. . Ardından serbest zaman ve alışveriş imkanı. Arzu eden misafirlerimizle akşam organize edilecek olan ekstra Wallmans Gece şovuna ( Yemekli ) katılma imkanı (100 Euro). Geceleme otelinizde.



10 Eyl uuml;l 2010 STOCKHOLM



Arzu eden konuklarımızla ekstra Drotthingholm Kraliyet Sarayı ve 17. YY. dan kalma uuml;nl uuml; Viking Vasa Gemisi rsquo;ni g ouml;rebileceğiniz M uuml;ze gezisine katılma imkanı (70 Euro). Geceleme otelinizde.



11/12 Eyl uuml;l 2010 STOCKHOLM ndash; ISTANBUL



Sabah kahvaltısının ardından ouml;ğlen saatlerinde otelden ayrılış ve u ccedil;ak hareket saatine kadar serbest zaman. Akşam saatlerinde Stockholm havalimanına transfer ve Pegasus Havayollarının PC 846 sefer sayılı u ccedil;ağı ile 02:45 rsquo;de İstanbul rsquo;a hareket ve 07:10 rsquo;da İstanbul rsquo;a varış.Turumuzun sonu.





FİYATLARIMIZA DAHİL OLAN SERVİSLERİMİZ:

Havalimanı vergileri ve hizmetleri bedeli ( 150 EURO )

Pegasus Havayolları ile İstanbul ndash; Kopenhag / Stockholm ndash; İstanbul parkurunda u ccedil;ak bileti

Otellerde 7 gece oda amp; kahvaltı bazında konaklamalar

Kopenhag, G ouml;teburg, Oslo, Karlstad ve Stockholm rsquo;da panoramik şehir turları

Alan/Otel/Alan transferleri

Profesyonel T uuml;rk ccedil;e rehberlik hizmetleri







FİYATLARIMIZA DAHİL OLMAYAN SERVİSLERİMİZ:





Vize uuml;creti ve servis bedeli (105 EURO )



Venedik VAPURETTO Uuml;creti (10 EUR)



İsteğe bağlı ouml;zel seyahat sağlık sigortası (10 EURO)





Her t uuml;rl uuml; otel ekstraları ve kişisel harcamalar

Programda belirtilmeyen t uuml;m gezi ve turlar

M uuml;ze ve ouml;ren yerleri girişleri

Ekstra turlar ve kişisel harcamalar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder