24 Temmuz 2010 Cumartesi

Şeker Bayramı İtalya İsviçre Turu tatil

Tatil , Avrupa Turları , İtalya İsviçre Turları

04 Eyl uuml;l 2010 ISTANBUL - Z Uuml;RİH Sabiha G ouml;k ccedil;en Havaalanı Dış Hatlar Terminali Fly Express kontuarı ouml;n uuml;nde saat 09.00 buluşma. Bagaj, bilet işlemlerinin ardından Pegasus Havayollarının PC 395 seferi ile saat 11.00 rsquo;da Z uuml;rih rsquo;e hareket. Yerel saat ile 13.00 rsquo;da varış ve ardından panoramik şehir turu. Bu turumuzda Z uuml;rih G ouml;l uuml;, Eski Gar, Milli M uuml;ze, Z uuml;rih Katedrali, Saat Kulesi İle Strasse Caddesi g ouml;r uuml;lecek yerler arasındadır. Tur sonrası serbest zaman. Geceleme otelimizde.



05 Eyl uuml;l 2010 Z Uuml;RİH ndash; LUGANO

Sabah kahvaltısının ardından Lugano lsquo;ya hareket. İtalya rsquo;nın doğa harikası b ouml;lgelerinden olan Lugano g ouml;l uuml; panoramik olarak g ouml;r uuml;ld uuml;kten sonra otele transfer. Odaların alınması ve serbest zaman. Geceleme otelimizde.



06 Eyl uuml;l 2010 LUGANO (COMO) ndash; MİLANO Sabah kahvaltısının ardından Como lsquo;ya hareket. İtalya rsquo;nın doğa harikası b ouml;lgelerinden olan Como g ouml;l uuml; panoramik olarak g ouml;r uuml;ld uuml;kten sonra Milano rsquo;ya hareket. Milano rsquo;ya varışımızın ardından panoramik şehir turu. G ouml;r uuml;lecek yerler arasında; opera binası La Scala, Duomo Meydanı ve Kilisesi, La Galeria, Porta Romana bulunmaktadır. Tur bitiminde otele transfer. Geceleme otelinizde.



07 Eyl uuml;l 2010 MİLANO

Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ile ekstra olarak d uuml;zenlenecek olan Verona amp;Garda turu (60 Euro). G ouml;r uuml;lecek yerler arasında; Romeo ve Juliet rsquo;in evi, Seny ouml;rl uuml;k Sarayı, Roma Arenası, Dante ve Erbe meydanı, Garda g ouml;l uuml; bulunmaktadır. Tur bitiminde otele d ouml;n uuml;ş. Geceleme otelimizde.



08 Eyl uuml;l 2010 MİLANO Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak d uuml;zenlenecek olan Portofino turu (60 Euro). İtalya rsquo;nın şarkılara dize olmuş k uuml; ccedil; uuml;k balık ccedil;ı kasabasında Castello Brown, San Giorgio Kilisesi ve Feneri, Marina rsquo;yı g ouml;rme imk acirc;nı. Geceleme otelimizde.



09 Eyl uuml;l 2010 MİLANO - CENEVRE

Sabah kahvaltısının ardından Cenevre rsquo;ye hareket. Varışımızın ardından Birleşmiş Milletlerin Avrupa Merkezi olan Cenevre panoramik şehir turu. G ouml;r uuml;lecek yerler arasında; Leman G ouml;l uuml;, Mont Blanc K ouml;pr uuml;s uuml;, B uuml;y uuml;k Katedral, Notre Damme Adası ve eski şehir g ouml;r uuml;lecek yerler arasındadır. Geceleme otelimizde.



10 Eyl uuml;l 2010 CENEVRE

Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Alışveriş ve dinlenme imk acirc;nı. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak d uuml;zenlenecek olan Lozan amp; Montr ouml; ve Chillon Şatosu turuna katılabilirler (80 Euro). 1923 yılında Barış Antlaşmasının imzalandığı İsvi ccedil;re rsquo;nin k uuml;lt uuml;rel başkenti Lozan, şirin kenti Montr ouml; ve uuml;lkenin sembol uuml; haline gelmiş muhteşem Chillon Şatosu bu tam g uuml;nl uuml;k turumuzda g ouml;r uuml;lecek yerler arasındadır. Geceleme otelimizde.



11 Eyl uuml;l 2010 CENEVRE ndash; Z Uuml;RİH ndash; İSTANBUL Sabah kahvaltısının ardından Z uuml;rih rsquo;e hareket. Z uuml;rih havalimanına varışımızı takiben Pegasus Havayollarının PC 396 seferi ile saat 13.40 rsquo;da İstanbul rsquo;a hareket. Yerel saat ile 17.25 rsquo;te İstanbul rsquo;a varış ve turumuzun sonu.


FİYATLARIMIZA DAHİL OLAN SERVİSLERİMİZ



Pegasus Havayolları ile İstanbul ndash; Z uuml;rih ndash; İstanbul u ccedil;uşları

Havaalanı vergileri ve servisleri bedeli (150 EUR)

3* ve 4* otellerde 7 gece oda kahvaltı konaklama

Havaalanı otel havaalanı ve şehirlerarası transferler

Z uuml;rih, Como, Lugano, Milano ve Cenevre rsquo;de panoramik şehir turları

T uuml;rk ccedil;e rehberlik hizmetleri



FİYATLARIMIZA DAHİL OLMAYAN SERVİSLERİMİZ

Vize uuml;cretleri ve servis bedeli (Schengen) 105 EUR

Zorunlu seyahat sigortası (10 EURO)

Ekstra turlar ve kişisel harcamalar

Yurtdışı ccedil;ıkış harcı bedeli

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder