24 Temmuz 2010 Cumartesi

Şeker Bayramı Katalonya Provence Turu tatil

Tatil , Avrupa Turları , İspanya Turları

ANDORRA ve AVIGNON turları dahil !





04 Eyl uuml;l 2010 ISTANBUL ndash; BARCELONA



Sabiha G ouml;k ccedil;en Havalimanı Dış Hatlar Terminali kontuarında 03:00 rsquo;da buluşma. Check-in işlemlerinin ardından Spanair Havayollarının VY 7831 sefer sayılı u ccedil;uşu ile saat 05:00 rsquo;te Barcelona rsquo;ya hareket. Saat 07:20 rsquo;de varış. Varışımızın ardından alanda bekleyen otob uuml;slerimiz şehir turu. Turumuz esnasında; arasında Plaza De Catalunya Meydanı, La Rambla caddesi, Kristof Kolombo Heykeli, Sagra De Familia Kilisesi, Olimpiyat tesislerinin bulunduğu Mont Juic Tepesi ve Plaza De Espanya bulunmaktadır. Şehir turu sonrası otelinize yerleşme ve dinlenme. Akşamı eğlenceli bir ortamda ge ccedil;irmek isteyen misafirlerimiz i ccedil;in ekstra olarak d uuml;zenlenecek olan Flamenco Gecesi turuna (55 Euro) katılma imk acirc;nı. Tur bitimi otele d ouml;n uuml;ş. Geceleme otelinize.







05 Eyl uuml;l 2010 BARCELONA

Sabah kahvaltısı sonrası serbest zaman, alışveriş ve gezme imk acirc;nı.Arzu eden misafirlerimizle ekstra Gerona amp; Figueras turuna (65 Euro) katılma imkanı. Bu turumuzda Orta Ccedil;ağ rsquo;dan kalma mimari yapılarıyla Gerona şehri, B uuml;y uuml;k Katedrali ve Yahudi mahellesi, uuml;nl uuml; ressam Dali rsquo;nin doğduğu Figueras kasabası ve Dali M uuml;zesi ziyaret edilecektirTur sonrası otelinize transfer. Geceleme otelinizde.







06 Eyl uuml;l 2010 BARCELONA ndash; ANDORRA ndash; TOULUSSE ( 390 km )



Sabah kahvaltısı sonrası odaların boşaltılması ve Toulusse rsquo;ye hareket. Yol uuml;zerinde Andora turu. Andorra uuml;lkesi Prenslik ile y ouml;netilen ve Priene Dağlarında, denizde kıyısı olmayan Fransa ve İspanya arasında k uuml; ccedil; uuml;k bir uuml;lkedir. Aynı zamanda g uuml;mr uuml;ks uuml;zde alışveriş yapılabilmektedir. Tur sonrasında Toulusse rsquo;ye hareket. Akşam saatlerinde varış ve otele transfer. Geceleme otelinizde.







07 Eyl uuml;l 2010 TOULUSSE ndash; MONTPEILLER ( 240 km )



Otelde alınacak sabah kahvaltısının ardından odaların boşaltılması ve şehir turu i ccedil;in hareket. Capitole Meydanı rsquo;ndan başlayayıp y uuml;r uuml;yerek yapılacak turumuz esnasında şehrin en g uuml;zel yerlerini hep beraber keşfedeceğiz. D uuml;nya rsquo;nın en b uuml;y uuml;k Roman stilindeki yapısı olan harika Saint Sernin Basilikası, XIV. y uuml;zyıla ait g uuml;ney b ouml;lgelerinin en g uuml;zel ouml;rneklerinden biri Jacobins Manastırı, Toulouse rsquo;un meşhur belediye binası Capitole, ve XVI. y uuml;zyılda inşa edilip Dor, Iyon ve Korent stilleri sergileyen zarif Bernuy g ouml;r uuml;lecek yerler arasındadır. Tur sonrası Montepeiller rsquo;e hareket. Akşam saatlerinde varış ve otele transfer. Geceleme otelinizde.







08 Eyl uuml;l 2010 MONTPEILLER ndash; AVIGNON ndash; NICE ( 325 km )



Sabah kahvaltısı sonrası odaların boşaltılması ve Nice rsquo;e hareket. Yol uuml;zerinde Avignon turu. Fransa rsquo;nın Provence b ouml;lgesinde Rhone Nehri kıyısında bulunan bu g uuml;zel şehirde; Orta ccedil;ağdan kalan şehir duvarı, Papalık Sarayı ve Pont St.Benezet k ouml;pr uuml;s uuml; g ouml;r uuml;lecek yerler arasındadır. Tur sonrasında Nice şehrine hareket. Akşam saatlerinde varış ve otele transfer. Geceleme otelinizde.







09 Eyl uuml;l 2010 NICE



Otelde alınacak sabah kahvaltısının ardından Nice şehir turu i ccedil;in hareket. G ouml;r uuml;lecek yerler arasında; Uuml;nl uuml; Y uuml;r uuml;y uuml;ş Caddesi La Promenade des Anglais bulunmaktadır. Tur sonrası kişisel aktivite ve alışverişleriniz i ccedil;in serbest zaman. Akşam arzu eden misafirlerimiz rehberinizin organize edeceği ekstra turlara katılabilirler. Geceleme otelimizde.







10 Eyl uuml;l 2010 NICE



Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak d uuml;zenlenecek olan Uuml;nl uuml; festivaller şehri Cannes Turuna katılabilirler (30 Euro). Turumuzda; ouml;ncelikle sahil yolunda uuml;nl uuml;lerin konakladıkları muhteşem otelleri tanıyor, oradan da film festivalinin yapıldığı Kongre Merkezini ve ouml;n uuml;nde tarihe mal olmuş ccedil;ok değerli sinema sanat ccedil;ılarının el izlerinin sergilendiği, bir benzeri de Las Vegas rsquo;ta bulunan caddeyi geziyor geziyoruz. Daha sonra Nice rsquo;e geri d ouml;n uuml;ş. Arzu eden misafirlerimize ekstra olarak d uuml;zenlenecek Monaco amp; Monte Carlo -Kumarhaneler turu (60 Euro). Geceleme otelimizde.







11/12 Eyl uuml;l 2010 NICE ndash; MARSILYA (210 km) ndash; ISTANBUL



Sabah kahvaltısı sonrası odaların boşaltılması rehberinizin bildireceği saate kadar serbest zaman. Hareket saatimizin gelmesiyle beraber Marsilya rsquo;ya hareket. Marsilya rsquo;ya varışımıza istinaden şehir turu. G ouml;r uuml;lecek yerler arasında; 19.yy rsquo;dan kalma Notre Dame de la Gadre basilikası, Eski Liman bulunmaktadır.Tur sonrası serbest zaman ve arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak d uuml;zenlenecek Aix-en-Provence turuna (25 euro;) katılabilirler. Marsilya rsquo;ya sadece 25 km. uzaklıkta bulunan bu minik şirin Fransız şehri y uuml;zlerce ccedil;eşmesi, lavanta tarlaları daracık sokakları ve uuml;nl uuml; mağazalarıyla G uuml;ney Fransa rsquo;nın en g uuml;zel yerlerinden biridir. Tur sonrası akşam saatlerinde havalimanına hareket. Pegasus Havayolları PC 404 sefer sayılı u ccedil;uşu ile saat 01.55 rsquo;te Istanbul rsquo;a hareket (ertesi g uuml;n). T uuml;rkiye yerel saati ile 05.50 rsquo;de İstanbul Sabiha G ouml;k ccedil;en Havalimanına varış ve turumuzun sonu.



FİYATLARIMIZA DAHİL OLAN SERVİSLERİMİZ:


Havalimanı vergileri ve hizmetleri bedeli ( 150 EURO )

lt;!--[endif]-- gt;Vueling ve Pegasus havayolları ile İstanbul(SAW) ndash; Barcelona / Marsilya ndash; İstanbul(SAW) arası u ccedil;uşlar





3* amp; 4* otellerde 7 gece oda kahvaltı dahil konaklama,

Barcelona, Toulusse, Montpeiller, Nice ve Marsilya şehir tanıtım turları





B uuml;t uuml;m şehirlerarası ve alan/otel/alan transferleri

Profesyonel T uuml;rk ccedil;e rehberlik hizmetleri








FİYATLARIMIZA DAHİL OLMAYAN SERVİSLERİMİZ:



Vize uuml;creti ve servis bedeli (105 EURO )



İsteğe bağlı ouml;zel seyahat sağlık sigortası (10 EURO)





Her t uuml;rl uuml; otel ekstraları ve kişisel harcamalar

Programda belirtilmeyen t uuml;m gezi ve turlar



M uuml;ze ve ouml;ren yerleri girişleri

Ekstra turlar ve kişisel harcamalar



Yurt dışı ccedil;ıkış harcı bedeli

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder