24 Temmuz 2010 Cumartesi

Şeker Bayramı Londra Turu tatil

Tatil , Avrupa Turları , Londra Turları



09 Eyl uuml;l 2010 İSTANBUL ndash; LONDRA



Atat uuml;rk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminali kontuarı ouml;n uuml;nde siz değerli konuklarımızla 06.00 da buluşma. Bagaj, bilet ve biniş işlemlerinin ardından T uuml;rk Havayollarının TK 1979 sefer sayılı u ccedil;uşu ile 08.05 de Londra rsquo;ya u ccedil;uş. Yerel saat ile 10.05 de Heatrow Havalimanı rsquo;na varışın ardından ouml;zel ara ccedil; panoramik şehir turu. G ouml;r uuml;lecek yerler arasında; Parlemento Binası, BIG BEN Saat Kulesi, Westminister K ouml;pr uuml;s uuml; ve Manastırı, Trafalgar Meydanı, Amiral Nelson Anıtı, Hyde Park, Kuleli K ouml;pr uuml;, Buckingham Sarayı, Oxford ve Regent Alış-veriş Caddeleri, Thames Nehri, bulunmaktadır.Tur sonrası otele transfer.Odaların alınması. Geceleme otelinizde.



10 Eyl uuml;l 2010 LONDRA



Sabah kahvaltısının ardından tam g uuml;n serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak d uuml;zenlenecek olan Madame Tussauds amp; London Eye turuna katılabilirler (80 Euro). Bu turumuzda Madame Tussauds rsquo;da g uuml;n uuml;m uuml;z uuml;n uuml;nl uuml; sporcuları (David Beckham gibi), film yıldızları (son James Bond David Craig, Brad Pitt, Angelina Jolie, Jude Law...), m uuml;zisyenleri (Beyonce, Amy Winehouse...) birebir mumyalarını g ouml;receğiz, meşhur Big Ban ccedil;anının yer aldığı saat kulesi ve Parlamento binasını gezeceğiz. Her ikisi ouml;n uuml;nde kısa bir y uuml;r uuml;y uuml;ş ve fotoğraflarının ccedil;ekimi i ccedil;in serbest zaman ardından London Eye ccedil;ıkıyoruz.Tur bitiminde otele transfer. Geceleme otelinizde.



11 Eyl uuml;l 2010 LONDRA



Sabah kahvaltısının ardından tam g uuml;n serbest zaman. Arzu eden misafirlerimizle ekstra olarak d uuml;zenlenecek olan Windsor Şatosu ve de Bichester Alışveriş K ouml;y uuml;ne (Outlet Centre) turuna katılma imkanı (90 Euro). Sabah kahvaltı sonrası otelden hareketle ouml;nce d uuml;nyanın halen kullanımda olan en eski kale sarayını ziyaret edeceğiz. Tur lideriniz eşliğinde şatonun davetiye ve resepsiyon odalarını gezerken g ouml;rebilecekleriniz arasında Napoleon rsquo;un Waterloo savaşında giydiği pelerini ve kılıcı, Fransız boulle mobilya, Van Dyck rsquo;in ve Rembrandt rsquo;ın resimleri g ouml;z alıcı eselerin sadece bir kısmıdır. Turumuzun ardından serbest zaman ve alışveriş imkanı. Geceleme otelinizde.



12 Eyl uuml;l 2010 LONDRA

Sabah kahvaltısının ardından u ccedil;ak hareket saatine kadar serbest zaman. Heathrow Havalimanı rsquo;na transfer ve T uuml;rk Havayollarının TK 1984 sefer sayılı u ccedil;uşu ile 22.30 da İstanbul rsquo;a u ccedil;uş, lokal saat ile 04.20 de varış ve turumuzun sonu.





FİYATLARIMIZA DAHİL OLAN SERVİSLERİMİZ:



Havalimanı vergileri ve hizmetleri bedeli ( 150 EURO )

Pegasus Havayolları ile İstanbul (Saw) / Londra (Standsted) / İstanbul (Saw) u ccedil;ak bileti

Tercihinize g ouml;re se ccedil;eceğiniz kategori otelde 3 gece oda kahvaltı konaklama

Londra şehir turu

Alan/Otel/Alan transferleri

Profesyonel T uuml;rk ccedil;e rehberlik hizmetleri



FİYATLARIMIZA DAHİL OLMAYAN SERVİSLERİMİZ:

Yurt dışı ccedil;ıkış harcı bedeli (15 TL)

Her t uuml;rl uuml; otel ekstraları ve kişisel harcamalar

Programda belirtilmeyen t uuml;m gezi ve turlar

M uuml;ze ve ouml;ren yerleri girişleri

Seyahat sağlık sigortası (10 EURO)

İngiltere vizesi(Şahsi Başvuru)


OTEL


3* Royal National vb.



( Şehir Merkezi )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder