24 Temmuz 2010 Cumartesi

Moskova St. Petersburg Bayram Turu tatil

Tatil , Rusya Ukrayna Turları , Moskava Turları

06 Eyl uuml;l İstanbul - Moskova T uuml;rk Hava Yolları tarifeli seferi TK 413 ile saat 08.35 rsquo;de Moskova rsquo;ya hareket. Saat 12.40 rsquo;de Moskova rsquo;ya varış. G uuml;mr uuml;k işlemleri sonrası karşılama ve Panoramik Moskova şehir turu. Gezimiz esnasında; Moskova rsquo;nın b uuml;y uuml;k alışveriş merkezleri Manej ve Gum rsquo;u, Bolsoy Tiyatrosu, Tverskaya Caddesi, Poklonnoya Tepesi ve Kremlin Saray rsquo;ı g ouml;r uuml;lecek yerler arasındadır. Gezimizin ardından otelimize transfer, odalara yerleşme ve serbest zaman. Arzu edenler d uuml;zenlenecek olan Ekstra Moscow By Night turuna katılabilir. Geceleme otelimizde.



07 Eyl uuml;l Moskova Kahvaltı sonrası serbest zaman. Arzu edenler g uuml;n i ccedil;inde d uuml;zenlenecek olan Tam G uuml;n Ekstra Yemekli Kremlin Turu ve Tretikovskaya Sanat Galerisi turuna katılabilirler.



08 Eyl uuml;l Moskova - St.Petersburg

Kahvaltı sonrası serbest zaman. Havalimanına transfer ve Aeroflot Hava Yolları rsquo;nın SU 829 seferi ile saat 12.45 rsquo;de St. Petersburg rsquo;a hareket ediyoruz. Saat 14. 05 rsquo;de M. Petersburg rsquo;a varış ve Panoramik St. Petersburg şehir turu. Gezimiz esnasında; Nevsky Caddesi, Pushkin Anıtı, Eski Liman Fenerleri, Saray Meydanı, Birzhevoy K ouml;pr uuml;s uuml;nden Vasilevsky adasına ge ccedil;iş, Peter amp; Paul Kalesi, Aurora Zırhlısı, Hermitage Sarayı, Kanlı Kilise ve St.Isaac Katedrali g ouml;r uuml;lecek yerler arasındadır. Gezimizin ardından otelimize transfer, odalara yerleşme ve serbest zaman. Geceleme otelimizde.



09 Eyl uuml;l St.Petersburg

Kahvaltı sonrası serbest zaman. Arzu edenler g uuml;n i ccedil;inde d uuml;zenlenecek olan Ekstra Hermitage turuna katılabilirler. Geceleme otelimizde.



10 Eyl uuml;l St.Petersburg

Kahvaltı sonrası serbest zaman. Arzu edenler d uuml;zenlenecek olan Ekstra Peterhoff Park ve Sarayı turuna katılabilirler. Geceleme otelimizde.



11 Eyl uuml;l St.Petersburg - İstanbul Kahvaltı sonrası serbest zaman. Arzu edenler d uuml;zenlenecek olan Ekstra Neva Nehir Tekne turuna katılabilirler. Saat 15.30 rsquo;da havalimanına hareket ve T uuml;rk hava Yolları rsquo;nın TK 1402 no rsquo;lu seferi ile saat 18.50 rsquo;de İstanbul rsquo;a hareket. Saat 21.05 rsquo;de İstanbul rsquo;a varış.



Konaklama ve Otel Se ccedil;enekleri Moskova / Cosmos Hotel 4*

St Petersburg / Park Inn Pribaltiskaya 4*





U ccedil;uşlar : THY/Aeroflot 19/09 İstanbul 08:35 gt; Moskova 17:50

21/09 Moskova 12:45 gt; St. Petersburg 14:05

23/09 St. Petersburg 18:50 gt; İstanbul 21: 05



Programa Dahil Hizmetler : U ccedil;uşlar, transferler, Moskova rsquo;da 2 gece ve St Petersburg rsquo;da 3 gece kahvaltı dahil konaklama, panoramik şehir tanıtım turları, alan

vergileri, seyahat sağlık sigortası, T uuml;rk ccedil;e rehberlik.



Pasaport ve Vize :

TC vatandaşlarına vize uygulanır. En az 6 ay ge ccedil;erli pasaport gerekmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder