26 Temmuz 2010 Pazartesi

Normandiya Bayram Turu tatil

Tatil , Avrupa Turları , Fransa Turları

1. g uuml;n : İstanbul gt; Paris

Paris u ccedil;uşu. Havalimanında nbsp;T uuml;m Tatil Turları nbsp;yetkilisi tarafından karşılama ve Paris otelinize transfer.



2. g uuml;n : Paris Kahvaltı sonrası yarım g uuml;nl uuml;k panoramik Paris şehir gezisi ve Seine Nehri Tekne Turu: Opera Garnier, Vendome, Concorde, Chatelet, Meydanları, Aleksandr K ouml;pr uuml;s uuml;, Meclis Binası, Orsay M uuml;zesi, Louvre Sarayi, Notre Dame Kilisesi. Zafer Takı ve Eiffel Kulesi ouml;n uuml;nde fotoğraf molaları sonrasında Benl uuml;x Duty Free Mağazası rsquo;nda ve Louvre b ouml;lgesinde alışveriş olanağı. Ouml;ğleden sonra dileyen misafirlerimiz Montmartre Tepesi, Sacrecoeur Kilisesi, Ressamlar Meydanı, St. Michel Meydanı, Pantheon Tepesi, Sorbonne Uuml;niversitesi, Luxembourg Parkı ve Sarayı turuna katılabilirler.



3. g uuml;n : Paris gt; Rouen gt; Honfleur gt; Deauville

Kahvaltı sonrası otelden ayrılarak Fransız tarihinin meşhur kadın kahramanı Jeanne d rsquo;Arc lsquo;in şehri olan Rouen lsquo;a doğru yol alıyoruz. Modern kilisesini gezip, vitray sanatının en g uuml;zel ouml;rneklerini g ouml;receğiz. Ouml;ğle yemeğinden sonra Honfleur rsquo;a hareket ediyoruz. Empresyonist ressamların uğrağı Honfleur kasabasında balık ccedil;ı ve denizcilerin kilisesini gezeceğiz.Sonrasında casinolari ve haute couture butikleriyle uuml;nl uuml; en meşhur sayfiye yerlerinden biri olan Deauville-Trouville rsquo;e varış. Geceleme Trouville Kyriad Prestige Hotel rsquo;de.



4. g uuml;n : Deauville gt; Arromanches Sahili gt; Caen gt; Paris

Kahvaltı sonrası otelden hareketle Normandiya ccedil;ıkartmasının yapıldığı Arromanches plajını ve m uuml;zesini gezeceğiz. İkinci d uuml;nya savaşının zaferini anımsama imk acirc;nımız olacak. Normandiya ccedil;ıkarmasının anahtarı konumunda olan Caen rsquo;e devam ediyoruz. William the Conqueror rsquo;un şehri olarak da bilinen b ouml;lge savaşa ait bir ccedil;ok hatıra barındırmaktadır. Ouml;ğlen yemeği i ccedil;in serbest zaman sonrasında Paris rsquo;e hareket ediyoruz. Geceleme Paris otelimizde.



5. g uuml;n : Paris gt; İstanbul Kahvaltı sonrası serbest zaman. Dileyenler i ccedil;in ekstra olarak d uuml;zenlenen olan Eiffel Turu. D ouml;n uuml;ş u ccedil;uşu i ccedil;in bildirilen saatte otelinizden alınarak Paris Roissy CDG havaalanına transfer ve İstanbul u ccedil;uşu.



U ccedil;uşlar : Onur Air

İstanbul Yeşilk ouml;y Atat uuml;rk 15:40 gt; Paris Roissy CDG 18:20

Paris Roissy CDG 19:20 gt; İstanbul Yeşilk ouml;y Atat uuml;rk 23:50



Konaklama ve Otel Se ccedil;enekleri :

Paris:

Ibis Berthier 2*sup

BW Ronceray Opera 3*

Concorde Montparnasse 4* nbsp;

Trouville:

Kyriad Prestige 3*



Programa dahil hizmetler:

U ccedil;uşlar, transferler, kahvaltı dahil otel konaklamaları, panoramik Paris şehir turu, Seine Nehri tekne turu, programda belirtilen geziler, alan vergileri, seyahat sağlık sigortası, T uuml;rk ccedil;e rehberlik.



Pasaport ve Vize : TC vatandaşlarına vize uygulanır. En az 6 ay ge ccedil;erli pasaport gerekmektedir.



L uuml;tfen Dikkat:

U ccedil;uş saatlerinde değişiklik olabilir. U ccedil;uş tarihinizden 2 g uuml;n ouml;nce acentanızı arayarak kalkış saatinizi teyid ediniz. Kalkıştan en az 2 saat ouml;nce havalimanında olmak gerekmektedir. Program esnasındaki konaklamalar belirtilen otellerde veya benzer ouml;zelliklere sahip ayni kategorideki otellerde yapılır. Otel isimleri se ccedil;tiğiniz kategori ve belirtilen ouml;zelliklere bağlı kalmak kaydıyla, program başlangıcından 48 saat ouml;nceki konfirmasyon esnasında kesinleşir. Yakıt, vergi ve sigorta fiyatlarındaki artışlar, Havayolları şirketleri tarafından g uuml;nl uuml;k olarak Havalimanı vergilerine yansıtıldığından, web sitemizde ilan edilen vergi tutarları rezervasyon esnasında değişiklik g ouml;sterebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder