24 Temmuz 2010 Cumartesi

Şeker Bayramı - Barcelona Turu tatil

Tatil , Avrupa Turları , İspanya Turları , Barselona Turları

07 Eyl uuml;l 2010 İSTANBUL ndash; BARCELONA

Sabiha G ouml;k ccedil;en Havalimanı Dış Hatlar Terminali kontuarında saat 03.00 rsquo;da buluşma. Check-in işlemlerinin ardından Vueling Airlines ile saat 05.00 rsquo;da Barcelona rsquo;ya hareket ve 07.20 rsquo;de Barcelona rsquo;ya varış ve ardından Barcelona şehir turu. G ouml;receğimiz yerler arasında Plaza De Catalunya Meydanı, La Rambla caddesi, Kristof Kolomb Heykeli, La Sagrada Familia Kilisesi, Olimpiyat tesislerinin bulunduğu Mont Juic Tepesi, Plaza De Espana bulunmaktadır. Şehir turu sonrası otelinize yerleşme ve dinlenme. Geceleme otelinize.





08 Eyl uuml;l 2010 BARCELONA

Sabah kahvaltısı sonrası serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ile ekstra Gerona amp; Figueras turuna (60 Euro) katılma imkanı. Bu turumuzda Orta Ccedil;ağ rsquo;dan kalma mimari yapılarıyla Gerona şehri, B uuml;y uuml;k Katedrali ve Yahudi mahellesi, uuml;nl uuml; ressam Dali rsquo;nin doğduğu Figueras kasabası ve Dali M uuml;zesi ziyaret edilecektir.. Tur sonrası otelinize transfer. Geceleme otelinizde.





09 Eyl uuml;l 2010 BARCELONA

Sabah kahvaltısı sonrası serbest zaman, alışveriş ve gezme imk acirc;nı. Arzu eden misafirlerimiz i ccedil;in ekstra olarak d uuml;zenlenecek olan Montserrat amp; Sitges turuna (55 Euro) katılma imk acirc;nı. Bu turumuzda uuml;nl uuml; mimar Gaudi rsquo;nin dini eğitimini almış olduğu ve kendi eseri olan Sagrada Familia Kilisesi rsquo;nin yapımında kendisine ilham kaynağı olan, kutsal ldquo;Siyah Meryem rdquo; ikonunun d uuml;nya uuml;zerinde tek olarak g ouml;r uuml;lebileceği deniz seviyesinden 1200 metre y uuml;kseklikteki B uuml;y uuml;k Montserrat Manastırı ile Montserrat Dişli sıradağlarının eteklerinden deniz kenarına inerek gezilen Sitges adındaki balık ccedil;ı sahil kasabası g ouml;r uuml;lecek yerler arasındadır. Tur sonrası otelinize transfer. Geceleme otelinizde.



10 Eyl uuml;l 2010 BARCELONA Sabah kahvaltısı sonrası serbest zaman, alışveriş ve gezme imk acirc;nı. Arzu eden misafirlerimiz i ccedil;in ekstra olarak d uuml;zenlenecek olan Andorra turuna (60 Euro) katılma imk acirc;nı. Bu turumuzda İspanya ile Fransa arasında g uuml;mr uuml;ks uuml;z alışveriş yapabilme imkanı sağlayan Andora Prensliğini g ouml;receğiz. Tur sonrası otelinize transfer. Geceleme otelinizde.







11 Eyl uuml;l 2010 BARCELONA

Sabah kahvaltısı sonrası serbest zaman, alışveriş ve gezme imk acirc;nı. Akşamı eğlenceli bir ortamda ge ccedil;irmek isteyen misafirlerimiz i ccedil;in ekstra olarak d uuml;zenlenecek olan Flamenco Gecesi turuna (50 Euro) katılma imk acirc;nı. Tur bitimi otele d ouml;n uuml;ş. Geceleme otelinizde.







12 Eyl uuml;l 2010 BARCELONA ndash; İSTANBUL Sabah kahvaltısının ardından odaların boşaltılması ve otelden ayrılış işlemleri. Rehberimizin belirleyeceği saatte otelde buluşma ve ouml;zel otob uuml;slerimiz ile havalimanına transfer. Check-in işlemlerinin tamamlanmasından sonra Vueling Airlines ile saat 23.55 rsquo;de İstanbul rsquo;a hareket. Yerel saat ile 04.15 rsquo;de ( ertesi g uuml;n ) İstanbul rsquo;a varış ve turumuzun sonu.


FİYATLARIMIZA DAHİL OLAN SERVİSLERİMİZ:



Havalimanı vergileri ve hizmetleri bedeli ( 150 EURO )

Vueling Airlines ile İstanbul ndash; Barcelona - İstanbul u ccedil;ak bileti

Tercih edilen otellerde toplam 5 gece oda kahvaltı konaklamalar

Panoramik Barcelona şehir turu





Alan/Otel/Alan transferleri

Profesyonel T uuml;rk ccedil;e rehberlik hizmetleri







FİYATLARIMIZA DAHİL OLMAYAN SERVİSLERİMİZ:





Vize uuml;creti ve servis bedeli (105 EURO )



İsteğe bağlı ouml;zel seyahat sağlık sigortası (10 EURO)





Her t uuml;rl uuml; otel ekstraları ve kişisel harcamalar

Programda belirtilmeyen t uuml;m gezi ve turlar



M uuml;ze ve ouml;ren yerleri girişleri

Ekstra turlar ve kişisel harcamalar



Yurt dışı ccedil;ıkış harcı bedeli nbsp;

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder