6 Temmuz 2010 Salı

Doğu Karadeniz Yaylaları Turu tatil

Tatil , Karadeniz Turları , Dogu Karadeniz Turları

Doğu Karadeniz Yaylaları Turu


1.G uuml;n: Trabzon rsquo;da grubu karşılıyoruz. Memişağa konağı, S uuml;mela Manastırı gezilerini yapıyoruz. Ayder Yaylası rsquo;na grubu transfer edip pansiyona yerleşiyoruz.

2.G uuml;n: Avusor Yaylasına ccedil;ıkıp, Avusor Yaylasını ve B uuml;y uuml;kg ouml;l y uuml;r uuml;y uuml;ş uuml; yapıyoruz. Hacizeni, Tobaya ve Peryatak Yaylalarını b ouml;lgesini geziyoruz.

3.G uuml;n: Palak ccedil;ur Yaylası rsquo;na ccedil;ıkıyoruz. Palak ccedil;ur Yaylasından Ka ccedil;va ccedil; Yaylası rsquo;na y uuml;r uuml;y uuml;p Galer D uuml;z uuml; rsquo;ne y uuml;r uuml;yerek iniyoruz.

4.G uuml;n: Huser Yaylası rsquo;na Avusor rsquo;dan ulaşıp geziyoruz. Huser Yaylasından Ayder Yaylası rsquo;na y uuml;r uuml;yerek iniyoruz.

5.G uuml;n: Ccedil;amlıhemşin Konaklar Mahallesi, Zilkale, Palovit Şelalesi gezilerini yapıyoruz.

6.G uuml;n: Kavron Yaylası, Cengovit G ouml;lleri, Karadeniz G ouml;l uuml;, Ccedil;aymak ccedil;ur Yaylası, Galer D uuml;z uuml; gezileri ve y uuml;r uuml;y uuml;ş uuml; yapıyoruz.

7.G uuml;n: Tar deresinde y uuml;r uuml;y uuml;ş yapıp Bulut şelalesini geziyoruz. Ardından İsteyenlerle Fırtına Deresinde rafting yapıyoruz.

8.G uuml;n: Grubu Trabzon Havalimanı rsquo;na transfer edip, yolcu ediyoruz.


Turlarımıza 3-4-5 g uuml;nl uuml;k katılımlarda bulunabilirsiniz. Buluşma g uuml;n uuml; haricinde Ayder yaylasına gelmeniz yada 6 kişilik bir grup olmanız gerekmektedir. Buluşma g uuml;n uuml;nden itibaren Trabzon'dan turumuza katılabilir ve kendinize daha kısa bir tatil yaratabilirsiniz. Uuml;cretlendirme i ccedil;in ayrıca bize danışın.



Dahil Olan Hizmetler

-B uuml;t uuml;n ara transferler, b uuml;t uuml;n konaklama, b uuml;t uuml;n yemekler.

-7 Gece Tam Pansiyon Konaklama, 7 Kahvaltı, 7 Ouml;ğle Kumanyası, 7 Akşam yemeği

- Ouml;ren yeri, M uuml;ze girişleri ve Milli park giriş uuml;cretleri

-Seyahat Sigortası

- Ouml;zel harcamalarınız haricinde her şey fiyata dahildir.

-Turda yemekler Cumartesi sabah kahvaltısıyla biter.



Kimi zaman tur fiyatını y uuml;ksek bulan katılımcılarımız i ccedil;in buradan k uuml; ccedil; uuml;k bir dipnot yazmak istiyoruz. Genelde gazetelerde g ouml;rd uuml;ğ uuml;n uuml;z Karadeniz gezileri; kitle turu dediğimiz, 45 kişilik otob uuml;slerle gezilen turlardır. Bizim quot;Butik Tur quot;larımız tamamen bu tur mantığı anlayışının dışındadır. Programlarımız sabah 09.00 akşam 18.00 mesai tarzında, tatilinizi koşuşturma i ccedil;inde ve eziyetle değil, dolu dolu yaşatan planlamalar şeklindedir.

Ayrıca ldquo;ekstra uuml;cret rdquo; başlığı altında sizlerden kayıt sırasında ya da tur esnasında hi ccedil;bir uuml;cret toplanmaz. Tam sayfa ilanlı gazete turlarında ldquo;ekstra rdquo; toplanan tur uuml;cretine dikkat etmeniz gerekir. Bu uuml;cretlerle birlikte o turların fiyatları bizlerin tur fiyatları ile aynı orana gelmekte hatta uuml;st uuml;ne ccedil;ıkmaktadır. Bundan sonra 45 kişi ya da 14 kişi ile gezmek sizin tercihiniz olacaktır. Bizler, Karadeniz rsquo;in ouml;z uuml;n uuml;n ancak ldquo;Butik Tur rdquo; mantığında; k uuml; ccedil; uuml;k ara ccedil;larla maksimum 13-14 kişi ile gezerek keşfedebileceğine inanıyoruz.



Dahil Olmayan Hizmetler

-Elimizde olmayan nedenlerden dolayı oluşacak, program değişikliklerinden kaynaklanan giderler.

-Kaplıca girişleri.

-Şehirler arası ulaşım bedeli. (İstanbul(vb)-Trabzon / Trabzon-İstanbul(vb))


Konaklama

Turumuzda 7 gece Ayder yaylasında konaklanılmaktadır.



Konaklama Natura Lodge Otel rsquo;de ger ccedil;ekleşecektir. www.naturaotel.com



Konaklamalar 2 ve 3 kişilik odalarda yapılmaktadır. 2 adet 4 kişilik oda bulunmaktadır. Aileler i ccedil;in bu odaları tahsis edebiliriz. Odalarda banyo, tuvalet, ısıtma sistemi




Ulaşım

Gruplarımız 15 kişiyle sınırlı olduğundan dolayı ortak bir ulaşım olanağı ouml;rg uuml;tlememiz olanaksızlaşmaktadır. Dolayısıyla gruplarımızla lokal gezi yaptığımız b ouml;lgede buluşmak durumundayız. Grupla buluşma saatimiz Cumartesi g uuml;n uuml; 10.00'da Trabzon havaalanı ve 10.30'da otogar şeklindedir. Toplanma saatine yetişemeyen katılımcılar turun akışına g ouml;re bulundukları yerden alınacak ya da gruba kendi imkanlarıyla dahil olacaklardır.







B ouml;lgeye tavsiye ettiğimiz ulaşım aracı u ccedil;ak rsquo;tır. Otob uuml;s veya kendi aracınızla da ulaşımı sağlayabilirsiniz. Tur katılımcıları havaalanında karşılanıp, havaalanından yolcu edilirler. Otob uuml;sle veya kendi aracıyla gelenler otogarda karşılanır.







Her t uuml;rl uuml; bilet temini konusunda bizlerden yardım alabilirsiniz.





REHBER

Rehberlerimiz; sosyal ilişkileri g uuml; ccedil;l uuml;, gezi yapılacak b ouml;lgeleri araştırmacı bir ruhla inceleyen, sizlerin b ouml;lgeyle ouml;zdeşlik kurmanızı sağlayacak olan ve y ouml;reyi ccedil;ok iyi bilen b ouml;lge insanlarıdır.

Onlarca kez yaşamış oldukları tur deneyimlerinden dolayı y ouml;reyi eksiksiz anlatmaktadırlar. Anlatılacak bilgi ccedil;ok olduğundan dolayı daha ouml;nce turlarımıza katılan ve ikinci kez gelen katılımcılar bazen quot;bu anlattıklarını ouml;nceki turda anlatmadın quot; diye rehberlerimize sitemde bulunmaktadırlar.

Ayrıntılı gezi ve anlatım i ccedil;in bizi tercih etmenizde bir nedeni de; gidilen lokal b ouml;lgelerde Laz, Hemşinli ve G uuml;rc uuml; g ouml;n uuml;ll uuml; rehberlerinizin olmasıdır.

Turumuzda en az 2 adet doğa rehberi gruba eşlik eder.

GEREKLİ MALZEMELER

Yanınızda bulunduracağınız malzemelerin, olanağınız var ise; bu işler i ccedil;in ouml;zel olarak tasarlanmış, her zaman i ccedil;in en iyi malzeme olmasını ouml;neririz.



Seyahat Ccedil;antası (k uuml; ccedil; uuml;k boy ccedil;anta yeterli olacaktır)

K uuml; ccedil; uuml;k bir sırt ccedil;antası (G uuml;nl uuml;k y uuml;r uuml;y uuml;şlerde yedek eşyanızı ve kumanyanızı koyacağınız yaklaşık 25 lt. sırt ccedil;antası)



Y uuml;r uuml;y uuml;ş ayakkabısı (Bileğinizi kavrayan, y uuml;ksek topuklu olmayan, taban sertliği ve tabanında bol tutamağı bulunan)



Spor ayakkabı (Y uuml;r uuml;y uuml;ş haricinde Ayder rsquo;de giyeceğiniz ve yedek olarak bulunacak az yer kaplayan hafif ayakkabı)



Yağmurluk (Tercihen pan ccedil;o dediğimiz, geniş ve bol başımızdan ge ccedil;irip g ouml;vdemizi kaplayan aparat)



Sweat-shirt (Uzun kollu polar veya sentetik uuml;st giysi)



T-shirt (Sentetik, teri uuml;zerinde tutmayan)



Pantolon (Sentetik veya polar, erken kuruyan, geniş kesim, iki adet yeterli)



Şort (Sıcak g uuml;nler i ccedil;in-yada şort olabilen pantolon)



Mayo (Buzul g ouml;llerine, Karadeniz'e veya kaplıca girmek i ccedil;in)

Flash Bellek (Tur sırasında ccedil;ekilen video ve fotoğrafların anında katılımcılara verilebilmesi i ccedil;in)



Fotoğraf Makinesi



Ccedil;EŞİTLİ BİLGİLER

*Turumuz maksimum 14 kişiyle yapılır. Minimum 7 katılımcı sağlanmadığı takdirde tur iptal edilebilir (2010 sezonundaki t uuml;m turlarımız kesin hareketlidir)

*Turumuza en ge ccedil; 15 g uuml;n ouml;ncesine kadar kayıt yaptırıp uuml;creti yatırmış olmanız gerekmektedir.

*Rezervasyon iptali 15 g uuml;n ouml;ncesine kadar iade edilir. 15 g uuml;nden sonra tur fiyatının %30'u, bir hafta kala tur fiyatının %50'si kesinti yapılır. Tura 4 g uuml;n kala uuml;cret iade edilmez.

*Rehberler koşullara g ouml;re tur programındaki g uuml;nleri değiştirebilir.

*Tur lideri hava koşulları, sosyal olaylar ve her t uuml;rl uuml; olumsuzluk karşısında, tur programında değişiklik yapma hakkına sahiptir.

*Turları


nbsp;

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder