24 Temmuz 2010 Cumartesi

Şeker Bayramı Dubrovnik Turu tatil

Tatil , Avrupa Turları , Balkan Turları , Hırvatistan Turları

08 Eyl uuml;l 2010 İSTANBUL ndash; DUBROVNİK

Sabiha G ouml;k ccedil;en Havalimanı Dış Hatlar Terminali kontuarı ouml;n uuml;nde saat 05.30 rsquo;da buluşma. Check-in işlemlerinin ardından Pegasus Havayollarının PGT 1863 sefer sayılı u ccedil;uşu ile 07.50 rsquo;de Dubrovnik rsquo;e hareket. Yerel saat ile 08.45 rsquo;te varışımızın ardından alanda bekleyen ouml;zel otob uuml;s uuml;m uuml;zle panoramik Dubrovnik şehir turu. Şehir turumuzda eski şehir meydanında otob uuml;slerden inerek y uuml;r uuml;y uuml;ş turu ile UNESCO tarafından D uuml;nya Mirasları Listesi rsquo;ne alınmış eski şehir meydanını geziyoruz. Bu turumuz esnasında, kuleler, muhteşem surlar, 14. yy. rsquo;dan kalma ve d uuml;nyanın en eski eczanesine de ev sahipliği yapan Francis Manastırı, Rector Sarayı, şehir kapıları, kuleler ve diğer ouml;nemli yapılar g ouml;r uuml;lecektir. Şehir turumuzun ardından otelimize transfer ve odalara yerleşme. Dinlenmeniz i ccedil;in serbest zaman. Geceleme otelimizde.



09 Eyl uuml;l 2010 DUBROVNİK

Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz i ccedil;in ekstra olarak d uuml;zenlenecek olan tam g uuml;nl uuml;k Karadağ turuna katılabilirler (60 Euro). D uuml;nya rsquo;nın Kosova ile birlikte en gen ccedil; iki devletinden biri olan Karadağ rsquo;a ge ccedil;tikten sonra Avrupa Jet Sosyetesinin uğrak yeri olan Kotor K ouml;rfezinin nefes kesen manzarası eşliğinde kısa bir yolculuğun ardından, ilk durağımız, muhteşem sahilleri, ccedil;ok renkli gece hayatı ile Balkanlar rsquo;ın en uuml;nl uuml; tatil merkezlerinden Budva. Burada yapacağımız y uuml;r uuml;y uuml;ş turunda Stari Grad (eski şehir merkezi) ve kaleyi gezeceğiz. Daha sonra, zamanında balık ccedil;ıların yerleşim alanı olan bir adanın kamulaştırılması ve sonrasında Singapur rsquo;lu bir multimilyardere satılması ile g uuml;n uuml;m uuml;zde restorasyon ccedil;alışmaları ile turizme kazandırılma aşamasında olan muhteşem St Stefan rsquo;ı panaromik olarak tepeden g ouml;receğiz. Karadağ rsquo;da son durağımız ouml;nemli tarih ve doğa cenneti durumunda bulunan Kotor. Burada Stari Grad rsquo;da (Eski Şehir-Kale) turumuzu y uuml;r uuml;yerek yapıyoruz. Tur sonrası otelinize transfer. Geceleme otelinizde.



10 Eyl uuml;l 2010 DUBROVNİK

Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ile ekstra olarak d uuml;zenlenecek tam g uuml;nl uuml;k ouml;ğle yemekli 3 Ada turumuza ccedil;ıkıyoruz (60 EURO). Kolo ccedil;ep, Şipan ve Lopud Adalarını g ouml;receğimiz turumuzda ouml;ncelikle, Dubrovnik rsquo;lilerin tatil beldesi, palmiye ağa ccedil;ları ve b uuml;y uuml;leyici doğası ile uuml;nl uuml; Kolo ccedil;ep adasını gezeceğiz. Burada vereceğimiz bir moladan sonra, teknemiz Şipan Adasında bulunan Sudurad kasabasına doğru yol alacak. Skocibuh ailesine ait 16. yy. rsquo;dan kalma kale, şehir kalesi ve surları, Dubrovnik Başpiskoposuna ait yazlık sarayın kalıntılarını gezdikten sonra lsquo; rsquo;Barış Adası rdquo; olarak bilinen Lopud rsquo;a gideceğiz. Turkuaz ve berrak denizi, b uuml;y uuml;leyici kumsalı ve muhteşem doğası ile her geleni b uuml;y uuml;leyen adada denize girme imkanı bulacaksınız. Ouml;ğle yemeğini tur esnasında alacağız. Tur bitimi ile birlikte otelinize transfer. Geceleme otelinizde.



11 Eyl uuml;l 2010 DUBROVNİK Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ile ekstra tam g uuml;nl uuml;k SPLIT ndash; KRKA turu i ccedil;in otelimizden hareket (80 EURO). Neum, Neredva Deltası ve Vrogorac uuml;zerinden otobana bağlanıyoruz. İlk olarak Hırvatistan rsquo;ın 8 adet milli parkından biri olan; su havzaları, şelaleleri, ouml;zg uuml;n fauna ve florasıyla yery uuml;z uuml; cenneti olan KRKA rsquo;ya varıyoruz. Denizden gelen yatlarında ulaşabildiği Skardin rsquo;den bineceğimiz botla cennet tabiatın sazlıkları arasından şelalelere varıyoruz. Vereceğimiz yaklaşık 3 saatlik serbest zamanda dileyenler şelalelerde y uuml;zebilir veya y uuml;r uuml;y uuml;ş parkurlarını değerlendirebilirler. Daha sonra SPLIT şehrine ge ccedil;ip 1700 yıllık Diocles sarayından geriye kalan i ccedil; şehir dokusunu bronz, demir, altın ve g uuml;m uuml;ş kapıları, Vestibu Peristil, mozole, Nept uuml;n Tapınağı, yol verin ge ccedil;eyim sokağını gezip serbest zamanın akabinde Hırvatistan rivierası uuml;zerinden geri d ouml;n uuml;yoruz. Tur sonrası otelinize transfer. Geceleme otelinizde.





12 Eyl uuml;l 2010 DUBROVNİK ndash; İSTANBUL Sabah kahvaltısının ardından odaların boşaltılması ve serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ekstra tam g uuml;nl uuml;k Mostar turuna katılabilirler (50 Euro). Tam g uuml;nl uuml;k yapılacak bu turumuzda yaklaşık 3 saatlik (200 km) bir yolculukla Mostar rsquo;a varıyoruz. lsquo; rsquo;K ouml;pr uuml;ler Şehri rsquo; rsquo; 16. yy. Ile 19. yy. rsquo;ları arasında Hersek rsquo;in ticaret, yatırım ve askeri uuml;ss uuml; olan Mostar rsquo;da Eski K ouml;pr uuml; rsquo;n uuml;n tam g ouml;beğinde konumlandığı eski şehir merkezi, ccedil;arşı, camiler, T uuml;rk Evi M uuml;zesi, hamamlar g ouml;r uuml;lecek yerler arasındadır. Daha sonra Po ccedil;itel g ouml;r uuml;ld uuml;kten sonra Dubrovnik rsquo;e geri d ouml;n uuml;lecektir. Yol uuml;zerinde Blagaj rsquo;da bulunan doğal kaynak merkezini, ve 15. yy. rsquo;da yapılmış olan Derviş Tekkesi ve Osmanlı K ouml;y uuml; Po ccedil;itel g ouml;r uuml;lecektir. Tur sonrası havalimanına transfer. Pegasus Havayollarının PGT 1864 sefer sayılı u ccedil;uşu ile saat 22.30 rsquo;da İstanbul rsquo;a hareket. 01.15 rsquo;de İstanbul rsquo;a varış ve turumuzun sonu.


FİYATLARIMIZA DAHİL OLAN SERVİSLERİMİZ:



Havalimanı vergileri ve hizmetleri bedeli ( 150 EURO )

Pegasus Havayolları ile İstanbul (Saw)/ Dubrovnik / İstanbul (Saw) arası u ccedil;ak bileti

Tercihinize g ouml;re se ccedil;eceğiniz kategori otelde 4 gece oda kahvaltı yada yarım pansiyon konaklama

Panoramik Dubrovnik şehir tanıtım turu





Alan/Otel/Alan transferleri

Profesyonel T uuml;rk ccedil;e rehberlik hizmetleri







FİYATLARIMIZA DAHİL OLMAYAN SERVİSLERİMİZ:





Vizesiz Giriş



İsteğe bağlı ouml;zel seyahat sağlık sigortası (10 EURO)





Her t uuml;rl uuml; otel ekstraları ve kişisel harcamalar

Programda belirtilmeyen t uuml;m gezi ve turlar



M uuml;ze ve ouml;ren yerleri girişleri

Ekstra turlar ve kişisel harcamalar



Yurt dışı ccedil;ıkış harcı bedeli (15 TL)



OTEL


3* Argosy Hotel vb.



( Oda amp; Kahvaltı )


549 Euro

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder